iPon Hírek

Nem lesz Halo film

Dátum | 2009. 07. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Peter Jackson megerősítette a hírt, miszerint a majd 3 évvel ezelőtt bejelentett Halo projektet kukázták. Amikor a Joystiq rákérdezett, hogy mi a helyzet a gyakran 'Halo Chronicles'-ként emlegetett filmmel, Jackson a következőket válaszolta: "Mi is próbálunk rájönni. A Halo projekttel jelenleg nem történik semmi, egyszerűen nem indult be a dolog."

Beszéltek még egy Neill Blomkamp által rendezett moziról is, de mikor rákérdeztek nála, Blomkamp rövidre zárta a témát: "Több mint valószínű, hogy nem vállalnám el ha felajánlanák nekem a Halo rendezését. Jó lenne megcsinálni, szívesen dolgoznék rajta, de a válaszom akkor is nem."

Ezt a kijelentést úgy tette, hogy már 5 hónapot dolgozott a Halo projekten. "Nagyon sok erőt és energiát fektetem a Haloba." - mondta. "Kreatív szempontból nagyon vonzó. Szeretem. De amikor valamin ilyen hosszú ideig dolgozol, és végül kicsúszik alólad a talaj és minden összeomlik... Igen, szeretem a Halo világát, de nem akarok többé visszatérni oda."

Master Chief egyelőre passzolja tehát az ezüst vásznat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. byzzah
2009.07.27. 19:13
VISSZA A HIRHEZ

kár.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. predator_h...
2009.07.27. 19:28
Én megvallom az őszintét még a Halo játékkal sem játszottam, így a filmet sem tudnám megítélni bár különbözik a játéktól biztosan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!