iPon Hírek

Nem lesz Halo mozifilm

Dátum | 2014. 01. 14.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A hányatott sorsú Halo filmmel kapcsolatban legutóbb elterjedt pletykák arról szóltak, hogy az Alien rendezője, Ridley Scott elvállalta a film elkészítését, a Microsoft azonban megerősítette, hogy mostanában nem fognak Halo filmet készíteni. "A Halo franchise sokféle elemből épül fel, beleértve a játékokat, akció figurákat, regényeket és még sok mást" - mondta a Microsoft szóvivője. "Ahogy máskor is, most is sok projekten dolgozunk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy új közönséggel is megismertethessük a franchise-t, ahogy ezt korábban is tettük a Halo Legendsszel és a Halo: Forward Unto Dawnnal. Azt tervezzük, hogy innovatív csatornákon keresztül folytatjuk a Halo sztori elmesélését, de jelenleg nincsenek terveink Halo film elkészítésére." A Halo és a filmvilág kapcsolata meglehetősen érdekes. Az első forgatókönyvet, melyet Alex Garland írt, Master Chiefnek öltözött futárok vitték el a különböző stúdiókhoz. De mi történt ezután az ötletes kezdés után? Az elmélet az, hogy a Halo jogtulajdonosa, a Microsoft kedvezőtlen feltételek elé állította Hollywoodot. Később a 20th Century Fox és a Universal Studios összefogott, hogy elkészítse a filmet, és Garland forgatókönyvét átdolgozták. Rendezőnek Neill Blomkampot (District 9) és Peter Jacksont (The Lord of the Rings) nyerték meg, de aztán 2007-ben az egész project összeomlott, a jogok pedig visszakerültek a Microsofthoz. Blomkamp elment, és megrendezte a District 9-t, de egyébként azt nyilatkozta, hogy még mindig szívesen benne lenne a Halo filmben. Az új Halo játék idén várható Xbox One-ra, a tv-sorozat, melyet Steven Spielberg neve fémjelez még nem tudjuk, mikor kerül bemutatásra. Alant a Neill Blomkamp és a Bungie együttműködésével készült 2007-es Halo: Landfall rövidfilm látható.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Netere
2014.01.14. 21:01
Hála az égnek!

Melyik fps-ből készített mozifilm volt jó?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Fireprism
2014.01.14. 21:11
Szerintem ebből azért tuti kihoztak volna egy jó filmet. Főleg hogy marha sok zsét kaszálhatnának belőle, nem is értem miért nem csinálja meg a MS...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Trevize198...
2014.01.15. 07:57
Hát igazából a BioShock és a Halo mozifilm üthetne nagyot, de a gond mindkettővel az volt (amikor még tervben voltak), hogy nincs mögöttük elég zs. A stúdiók bizonytalanul állnak hozzá, pedig ilyen történetekből ténylegesen jó filmeket lehet kihozni. Csak amikor a 3. rendezőt cserélték le a Bioshock készítésénél akkor Levine leállította az egészet. A Halonál még ilyen készületek sem voltak ha minden igaz.

Én azért reménykedek. Ezeken kívül még egy Deus Ex: HR-t néznék meg nagyon Persze nem budget mozit
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2014.01.15. 09:21
A Halo film minek?Volt mar Starship Troopers.Nem melyen szanto,intelligens Sci-Fi-t akarnak,hanem non stop akciot.Az elmult nehany ev termese kb ez volt a temaban,es nem tul fenyes eredmennyel zarultak.Mindegyikbe bekerultek kisebb nagyobb sztarok,es meg veluk is gyengek lettek a filmek.
Tom Cruise,Matt Damon,Halle Berry,Jodie Foster,Harrison Ford,Ben Kingsley,stb sem tudta megmenteni a filmeket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!