iPon Hírek

Nem lesz havidíj az APB-hez

Dátum | 2009. 08. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Realtime Worlds bejelentette, hogy készülőben lévő városi MMO-juk, az APB (All Points Bulletin) nem igényel majd havidíjas előfizetést. "Az, hogy mennyi lesz a játék ára még megbeszélés tárgyát képezi, amint lesz valami fejlemény, értesítünk róla titeket. Azt viszont már most megerősítjük, hogy nem lesz havidíj a játékhoz."


Az APB jövő tavasszal startol majd Windows PC-n, Linux és Mac verzió nem lesz. Az Xbox 360 port esélyei is elég gyérek egyelőre. "Fontolóra vesszük majd a konzolra való portolás lehetőségeit, de egyelőre semmi konkrét bejelentésünk nincs ezzel kapcsolatosan." - olvashatjuk a hivatalos honlap FAQ (GY.I.K.) rovatában. Az E3-on igaz még azt mondták, hogy fejlesztés alatt áll Xbox 360-ra is, de részleteket nem árultak el.

Aki még nem hallott volna róla, az All Points Bulletin egy nagyszabású rendőrök a bűnözők ellen (cops and robbers) játék, ahol miután oldalt választottunk (Enforcement, Criminals), hihetetlenül részletesen kidolgozhatjuk karakterünk kinézetét (haj, ruha, tetoválások).

                      


                                                                                     Karakter generálás...

A cél a San Paro fölötti uralom megszerzése. A nevezett város természetesen zónákra van osztva, amelyek fölötti harc a nap 24 órájában zajlik. Egyéb tevékenységekkel szerezhetünk pénzt, járműveket és fegyvereket, illetve moddolhatjuk az utóbbiakat. A fejlesztők elmondása szerint ebben a játékban a karakterünk előrehaladása a mi ügyességünkön fog múlni, nem pedig azon, hogy mennyi időt fektetünk a játékba.

                      
                                                                                             E3 trailer
A zene fontos részét képezi majd a játéknak, a több mint száz licenszelt zeneszámon túl lesz benne in-game zeneszerkesztő is. Akinek felkeltette az érdeklődését a játék, az a hivatalos honlapon az információkon és vizuális anyagokon túl találhat egy béta jelentkezési űrlapot is...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Evra
2009.08.14. 22:12
VISSZA A HIRHEZ

majd biztos azért vásárolható extrák lesznek, mostanába ez a divat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Merwenus
2009.08.14. 22:56
Aiont ha megunom, ez lesz a kövi MMORPG asziszem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. TescoZsomi
2009.08.17. 15:24
Ígéretesnem tűnik! Jelentkeztem is bétára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!