iPon Hírek

Nem lesz multi a Vanquish-ben

Dátum | 2010. 03. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bayonettáért is felelős Platinum Games megerősítette, hogy nem lesz multiplayer mód készülőben lévő TPS-ében, a Vanquishben. Shinji Mikami a projekt vezetője (ő áll a Resident Evil sorozat mögött) egy Eurogamernek adott interjúban elmagyarázta, hogy miért ragaszkodnak a single-playerhez.

"A Vanquish nagyon intenzív, tele van akcióval, rengeteg minden történik benne. Ha át akarnánk emelni többjátékos módba, akkor a realitásokat figyelembe véve át kéne gondolni, hogy miket vágjunk ki belőle, hogy megfeleljen az új környezetnek."

A gond természetesen a kiegyensúlyozással lenne, ahhoz, hogy a multi jól működjön, túlságosan le kéne butítani a játékot. "Tulajdonképpen arra egyszerűsödik le a kérdés, hogy legyen többjátékos mód és szürküljön be a Vanquish a többi közé, vagy inkább üssön igazán nagyot." - magyarázta. "A fő ok, amiért maradunk a singlenél tehát az, hogy a lehető legnagyobb hatást gyakoroljuk a tőlünk telhető maximális részletességgel és vizuális elemekkel."

Katt a nagyfelbontású (2560x1440) képek letöltéséhez.
A játék a közeli jövőben játszódik egy olyan világban, ahol az oroszok és az amerikaiak harcban állnak egymással a Föld maradék energia-erőforrásai fölött. Orosz barátaink sikeresen el is foglalnak egy amcsi űrállomást, ami napenergiát gyűjtögetett. Nem sokat tétováznak, ügyesen kilövik vele San Franciscót egy hatalmas napenergia hullámot bocsátva rá. Az Egyesült Államok célja, hogy visszafoglalja az állomást, mielőtt Boriszék rámozdulnának New Yorkra is...

Meglepő, hogy a japánok USA vs. Ruszkis játékot csinálnak, erre az Eurogameresek is rákérdeztek. Mikami úr azt válaszolta, hogy Japánnal nem lehetett volna ilyen nagyszabású akciójátékot megálmodni, az nem lett volna ilyen "cool". A Vanquish télen érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra. Korábbi hírünkhöz katt ide (ott megtaláljátok az első trailert is).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. FreeHand
2010.03.05. 20:39
HOL AMRAD MEGINT A PC?! MEGINT KIHAGYJÁK A PCSEKET AZ ILYEN JO JÁTÉKOKBOL Bocsánat hogy naggyal irtam, de ezt máshogy nem lehet közölni..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. NewNeo
2010.03.05. 22:14
Amint megnőnek a játékeladások pcre, akkor több játék jön rá ki
egyébként amíg a sok hülye pc helyett xboxot meg ps-t vesz addíg hanyatlóban a pc-s játékok piaca, csak azt magyarázza el nekem valaki hogy hogy lehet egér nélük pontosan lőni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. 93.morph
2010.03.05. 22:18
Elmagyarázom: sehogy
Én is sajnálom amúgy hogy ilyen jó játék nem jön pc-re.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. axe
2010.03.05. 23:50
elmondjam hogy lehet xboxon pontosan lőni? Lehet hozzá venni egeret és billentyűzetet . (De még mindig többre tartom a PC-t)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Jokerx69
2010.03.06. 00:59
Nos akkor elmondom én a tapasztalataimat.
Régi PC játékos voltam. FEAR Multi Stb...
De meguntam a drága fejlesztgetést és vettem egy X-box360-at.
Tartottam én is tőle hogy milyen lesz vele játszani. Az első játék a BF:Bad Company volt. Aggódtam én is a célzás miatt. De már a játék 1/4 -énél belejöttem. Én azóta semmit nem fejlesztettem a gépen csak a munka miatt.

A grafikáról: Játék közben úgysem figyeled annyira a részleteket. De nézd meg az FF XIII at és akkor mond hogy csúnya.

Én nagyon várom a játékot. Egész jónak ígérkezik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. vagabor
2010.03.06. 11:50
Én is próbáltam az xboxot, de nekem az irányításon kívül a többi része sem tetszett. Nekem olyan korlátoltnak tűnik az egész, arról nem is beszélve hogy az xboxot sem tudod használni anélkül hogy költenél rá. Nem kötelező agyon fejleszteni a pc-t, azt csak a marketingesek hitetik el veletek hogy ezt meg kell venni, mert ez az ő dolguk. Egy jól megépített gép sok-sok évig kiszolgálja a tulaját anélkül hogy költeni kellene rá. Aki meg 4000*2000 ben akarja futtatni a játékokat meg naponta 10gigányi videót akar konvertálni az ne csodálkozzon hogy fogynak az ezresek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kihaennem
2010.03.06. 13:13
HÁt akkor multi nélkul ezt se veszem meg. szomorú--
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Tirexi
2010.03.09. 14:19
Végre egy game amiben nincs multi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!