iPon Hírek

Nem lesz multiplayer a Bioshock Infinite-ben

Dátum | 2012. 11. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Bioshock sorozat atyja, Ken Levine megerősítette, hogy nem lesz multiplayer része a Bioshock Infinite-nek. Levine az egyik rajongó kérdésére adta Twitteren a következő rövid és velős választ: "Nem lesz multi". A fejlesztő, az Irrational Games korábban már dolgozott többfajta többjátékos módon is, ám Levine már augusztusban bejelentette, hogy az ezek közül legalább kettő mégsem fog bekerülni a játékba. Az egyik a Spec Ops mód volt, amelyben négy játékos együtt nyomulhatott és harcolhatott volna a szóló kampány válogatott pályáin. A másik egy tower defense stílusú poénos csata lett volna, amelyben a miniatűr méretekre zsugorított karakterek egy steampunk játéktermi arcade gép belsejében ellenséges játékok ellen harcolhattak.

A játék megjelenésének csúszását (most 2013 eleje van becélozva) részben a többjátékos móddal kapcsolatban felmerülő problémák okozhatták. A fejlesztés során viszonylag későn kezdtek bele ezekbe a részekbe, a cég álláshirdetései között csak az idén jelentek meg az idevágóak. Az eredeti BioShock is kacérkodott már a multiplayer ötletével, de végül ott is elvetették, csak a folytatásba, a BioShock 2-be kerülhetett bele, amelynek fejlesztésében Ken Levine és csapata nem vett rész.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. ByrDer
2012.11.26. 13:13
Eleve felesleges volt vele időt vesztegetni.. senki nem a multi miatt fogja venni. Ezzel csak nőtt a játék értéke a szememben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. vivanto
2012.11.26. 13:39
Bizonyára jó lett volna a multi, de ahogy az a ME3-ban is, itt is az SP rovására ment volna, úgyhogy csak örülni tudok ennek a hírnek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!