iPon Hírek

Nem lesz online rész a PC-s Forza 6: Apexben?

Dátum | 2016. 04. 29.
Szerző | villanyi.gergo
Csoport | JÁTÉK

A Windows 10-re megjelenő játék a célegyenesbe ért PC-n is. A Forza Motorsport 6: Apex 63 autót, 20 versenypályát és 6 helyszínt fog tartalmazni. Emellett éjszakai és nappali megvilágításban és változó időjárási körülmények közepette is helyt kell állnunk a kormánykerék mögött.
A fejlett sérülésmodellnek köszönhetően autónk mindenhol törhető lesz, emellett pedig a DX12-vel támogatott, 4K-ig húzható grafika teszi még élvezetesebbé az élményt. A bétát sokan megjelenési dátumként veszik, hiszen a nyár folyamán folyamatosan fog patcheket kapni a Forza, többek között a teljesítmény növelése és stabilitása, valamint a Vsync kikapcsolása és egy framerate számláló is része, de a kormánytámogatás is az elsődleges tervek között szerepel. Azonban a PC-s játékosok öröme mégsem lehet felhőtlen, mivel nagyon úgy tűnik, hogy a konzolon nagyon is népszerű online multiplayer rész kimarad. Ez azért is meglepő, mivel a konzolos megjelenés egyik legvonzóbb és legkedveltebb részét pont ez adta, és elég nagy tömeget mozgatott meg a közösségen belül is. Az elmúlt időszak viszont azt mutatja, hogy a csalókkal való hadakozás túl sok erőforrást emészt fel, és nemcsak mindennaposnak tekinthető, de a közösséget is nagyon megosztja, akár a játéktól is eltántorítja. Egy fizetős vagy havidíjas játéknál viszont mások a prioritások, mint egy ingyenes játék esetében, és a döntésben minden bizonnyal ez is közre játszhatott.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Lannister
2016.04.29. 18:07
Hála az égnek (Tudom, ezzel kb egyedül vagyok)! Mindenki úgy erőlteti ezt az online multiplayer funkciót, mintha elfogytak volna az épkézláb ötletek egy történetileg kiváló játékhoz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. jocek
2016.04.29. 19:31
Lehet rájöttek hogy, a többi pc-s szimulátor ellen esélyük sincs és inkább nem szenvednek a multival?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. rottenbull Lanni...
2016.04.29. 19:48
Mert igy a Forza kap majd egy sok oras single sztorit ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Lannister rotte...
2016.04.29. 20:43
Nem hiszem. Jelen esetben igaz, hibás az érvem, de az összes többi, nem feltétlenül versenyzős játék esetében igaz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Cynaris
2016.04.29. 22:39
Olyan mindegy. Ingyenes az egész, ahhoz képest bőven jó a kínálat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Jakeluhrs
2016.04.30. 00:26
"Emellett éjszakai és nappali megvilágításban és változó időjárási körülmények közepette is helyt kell állnunk a kormánykerék mögött."

Már 10 éve is tudták ezt a versenyjátékok. Az lenne a ciki ha nem tudná
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester
2016.04.30. 08:15
Még ha helyt állhatnánk -ülhetnénk- a kormánykerék mögött. De maximum csak gamepad lesz az a kormány. Itt a helytállás maximum a virtuális kormánykerék mögött lesz.

Támogatnám az olyan játékok megjelenését ahol a multiplayer gombra kattintóknak elindul automatikusan egy fél órás nézését meg a járását mix elnyomhatatlanul...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. firebird18...
2016.05.03. 21:22
Én is undorodom az online játékoktól. Ha látom hogy online akkor meg se nézem mert szar.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. szajlensz Szefm...
2016.05.03. 21:58
De szép hozzáállás. Van egy funkció, amit nem használsz, ezért mindenki kapjon agyrákot, akit érdekelne. Bölcs meglátás.
Viszont érdekelne, hogy egy autóversenynél milyen jó is lesz botok ellen? Pont arról szól a versenyzés, hogy összemérd másokkal a tudásodat. Persze, kormánnyal lenne az igazi, de gondolom azoknak meg száradjon le a keze és a lába, akik kormánnyal akarnak egy autós (akár vérbeli szimulátor, akár full arcade) játékot játszani. Megyek is NBA-zni kormánnyal, ha megunom, akkor meg Guitar Hero gitárral Assetto Corsa driftelni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!