iPon Hírek

Nem lesz új C&C FPS

Dátum | 2008. 10. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Electronic Arts lelőtte a Tiberium projectet, a közismert Command and Conquer stratégiai játéksorozat First Person Shooter-be való átültetését. Az EA azzal magyarázta a döntését, hogy "a termék nem tudta hozni az elvárt minőségi szintet".

Mike Verdu (EA ügyvezető) a következőket nyilatkozta a Kotaku-nak küldött szösszenetében:
"A játék dizájn alapjaiban változott a kezdetek óta. Keményen küzdöttünk, hogy kijavítsuk a hibáit, de nem igazán sikerült. Egyszerűen nem állt össze elég jól ahhoz, hogy meg tudjon felelni a mi és vásárlók elvárásainak."

A Tiberium visszavonását követően a fejlesztő csapat tagjait feloszlatták. Az EA most próbálja elosztani őket más szektorokba a cégen belül.

"Ez a lehető legjobb lépés a stúdió és a cég számára is, de ettől függetlenül nagyon nehéz, ha az emberekre tett hatást tekintjük. Nagyon sok ember adta bele az idejét és tehetségét ebbe a játékba. Én is sok időt töltöttem velük és meggyőzött a munkájuk." -írta Verdu.

Ennek köszönhetően egy lehetséges C&C FPS-re jó esetben majd csak 2010 környékén számíthatunk. A Tiberium egyébként idénre volt beígérve... kár érte.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Alamos
2008.10.03. 07:46
Én is. Jó volt, szép volt, ennyi volt. Nem kell elrontani egy pocsék következővel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!