iPon Hírek

Neverwinter: A hely, ahol nem leszel nyugdíjas...

Dátum | 2012. 06. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A válasz egyszerű: ebben a rohadt városban mindig az egyszerű emberek szívnak, halomra írtják anyuékat és a sok kis árva ahelyett hogy elköltözne valami csóró lápi faluba, marad és hero lesz. NNa. (Aztán később őket mészárolják le...)

A Perfect World és Cryptic Studios két új videóval is megdobott minket az új Neverwinter MMO-ról, az egyik egy elég közepesre sikerült CGI hangulatkeltő videó, míg a másik egy kis gameplay ízelítővel is megkínál.

A játékban a Kardparton kalandozhatunk, a régió városai közül pedig nem meglepő módon Neverwinterben lesz a legtöbb dolgunk. Ezt persze nem kell nagyon magyaráznom, ha hozzám hasonlóan Ti is Forgotten Realms-es regényeken és játékokon nőttetek fel, második otthonotok pedig Faerun földje. Ha így van, talán még a B kategóriás külcsínt is megbocsátjátok a játéknak, ha jó. Csak legyen jó...

A CGI videó Neverwinter ostromát mutatja a fentebb említett bátor elf leányzó nézőpontjából, a második videó pedig Vellosk-kal szeretne minket megismertetni. A játék várhatóan az év végén jön ki F2P (ingyenesen játszható) modellel.
 


Az első részhez katt.


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. uristen
2012.06.06. 19:02
Szerintem az elso video veget elrontottak a sarkannyal, pedig szep harc lehetett volna a lelekivo szornnyel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Skorbut
2012.06.06. 22:19
"Neverwinter: A hely, ahol nem leszel nyugdíjas..." Akkor már inkább "Nem vénnek való vidék"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. YellowFlas...
2012.06.06. 23:20
A lélekszívó monstrum brutál jól néz ki. Szarvak, nagy koxos test, világító szemek. Viszont a sárkány tényleg nem kellett volna a végére, csak belerondított...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. noPublicFG
2012.06.07. 02:57
sajnos az a gameplay többet rontott az összképen, mint amit a cikkíró nehezen fölépített...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. csigabigaf
2012.06.07. 09:27
Had legyek én az első:
WoW klón.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Lazahunter
2012.06.07. 11:52
csigabigaf

Van akinek már unalmas, a Blizznek meg elismerés
Nekik sikerült megteremteniük ténylegesen azt az MMO érát, ami egyszerre szórakoztató, megfelelő fejlődést és jutalmazást nyújt úgy, hogy eközben temérdek játékórát töltesz el benne ... jah, és easy to learn, hard to master És ennyi, nem nagyon tudnak olyan új MMO rendszert kitalálni, ami hozza ezeket az alap tulajdonságokat és olyan reformokat tud mindemellett megvalósítani, amivel újraírják az MMO-k történetét.

Hozzáteszem, kva sokáig WoW-oztam, ezzel együtt meg is untam. A hasonló egy kaptafa MMO-kra meg rá se tudok nézni, mert az előd alapján már az első órákat is halálra unom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. csigabigaf
2012.06.07. 12:41
Blizz teremtette majd meg is ölte.
A szomorú tény az hogy a kései WoWot próbálják emulálni, azt az élettelen statikus szemetet amivé a mai napra átváltozott. Tényszerűen nincs jó mmo a piacon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. YellowFlas...
2012.06.07. 12:48
Jön a GW2...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. vivanto
2012.06.07. 13:21
Kíváncsian várom. Évek óta hogy utoljára játszottam MMO-val, akkor is DDO és pont a D&D miatt, amit így is bepiszkolt az ergya Eberron campaign. Forgotten Realms MMO valami egészen más.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. vivanto
2012.06.07. 13:21
double post
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!