iPon Hírek

Nevet és logót vált az Arctic Cooling

Dátum | 2010. 06. 03.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

A svájci Arctic Cooling, aki sokáig csak minőségi processzor-, memória- és videokártya hűtőiről, valamint ventilátorairól volt ismert, az utóbbi időben kiszélesítette termék portfólióját és megjelent a tápegységek, a házak illetve a fülhallgatók piacán is, sőt, már egy jó ideje akkumulátor töltőket is kínál.

Az Arctic Cooling neve mostantól Arctic.
A vezetőség éppen ezért úgy döntött, hogy a cég nevét Arctic Cooling-ról Arctic-ra módosítják, az Arctic Cooling nevet pedig meghagyják márkanévnek, azaz a különböző hűtéssel kapcsolatos termékek ez alatt a márkajelzés alatt kerülnek majd forgalomba. Az Arctic Sound márkanév a különböző audió megoldásokat foglalja majd magában, míg az Arctic Power családban a tápegységek és a tápellátással kapcsolatos termékek kapnak helyet. A gyártó Arctic Hobby márkanévvel is jelentkezik, amely elektronikai eszközöket és különböző, szórakozással kapcsolatos termékeket tartalmaz majd.

Az új névhez természetesen új logó is dukál, így az eddig megszokott logót a fent látható váltja majd fel. Az aktuális, kategóriákra bontott termékkínálatot itt tekinthetik meg az érdeklődők.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. oliba
2010.06.03. 19:42
Kár, hogy átcsapott az egész cég gagyiba, de nincs mit tenni, nehéz a megélhetés
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. uristen
2010.06.04. 06:21
Nem lehetett volna egy egyszerűbb logót alkalmazni? Most vegyünk pl (kedvenc gyártóimtól) ATI és AMD, nekik sem olyan odafirkál logójuk van. Egyszerű, és nem azzal értek el annyi bevételt és hírnevet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!