iPon Hírek

New Vegas mélységei

Dátum | 2010. 02. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Pete Hines a Bethesdától úgy írta le a Fallout: New Vegast, mint egy "óriási játékvilágot, melynek ha minden zugát fel akarjuk fedezni, akár több száz órát is eltölthetünk benne".

"Vegas él és virul, nem egy szellemváros. Stablian áll és prosperál. Vannak kaszinók, kedved szerint végigsétálhatsz a Stripen (ezen a világhírű sugárúton vannak a leghíresebb hotelek és kaszinók) és megnézheted magadnak."

A történet nem lesz közvetlen kapcsolatban a Fallout 3 eseményeivel, de azért lesz pár utalás itt-ott. A játék elején új karakter generálásával indíthatunk, meghatározható a neme, életkora és az alapvető képességei (skill) és tulajdonságai (attribute). Ahogy azt már korábban is megírtuk, a Vaulton kívül kezdődik pályafutásunk. Egy futárt alakítunk, akit alaposan kifosztottak és kint hagytak a sivatagban meghalni. A sztori egy jelentős része arról fog szólni, hogy kitaláljuk mi volt nálunk, mit vettek el.

Ezen kívül megtudtuk még, hogy visszatér a VATS rendszer és különböző beszélgetési opciók, illetve más új elemek is kerülnek a játékba... A New Vegas idén ősszel érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A Las Vegas Strip a valóságban...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. iceblade
2010.02.17. 19:05
nagyon szép ez a Las Vegas szivesen elmennék egyszer oda
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. afro
2010.02.17. 21:59
A hírben szerintem hibás egy rész, mert a "faja" nem határozható meg, hiszen tudjuk, hogy egy ember lesz az irányítható karakter, azon belül is egy futár.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!