iPon Hírek

Nforce 780i SLI alaplap az EVGA-tól

Dátum | 2007. 12. 18.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az EVGA útjára indította legújabb zászlóshajóját, amely nem más, mint az EVGA 780i SLI alaplap. Az újdonság a gyártótól már megszokott minőségben és felszereltségben érkezik a felhasználókhoz, így minden vásárló, aki csúcskategóriás nForce lapot keres, bátran vethet egy pillantást az EVGA jövevényére.
Az EVGA alaplapja támogatja az Intel 45 nm-es csíkszélességgel rendelkező processzorait, ezen kívül a háromutas SLI technológia alkalmazására is lehetőséget nyújt, mivel 3 darab PCIE 2.0 x16-os csatolófelülettel szerelte fel a gyártó. Természetesen az EVGA újdonsága is rendelkezik az ESA (Enthusiast System Architecture) támogatásával, amelynek köszönhetően a felhasználók könnyedén és gyorsan tuningolhatják rendszerüket, valamint egyszerűen ellenőrizhetik a különböző alkatrészek hőmérsékletét, illetve egyéb paramétereit is.


Az EVGA 780i SLI DDR2-es memóriatámogatással érkezik: a vállalat állítása szerint akár az 1200 MHz-en ketyegő SLI-ready memória modulokkal is könnyedén elboldogul a rendszer. Az alaplap 6 darab SATA portot (RAID 0, 1, 0+1, 5, JBOD támogatással), nyolccsatornás integrált audió vezérlőt, valamint két darab gigabites ethernet portot tartalmaz.
Az újdonság megjelenésére hamarosan sor kerül, ám a gyártó a várhető végfelhasználói árral kapcsolatban nem szolgált információkkal.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.03.07. 15:50
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!