iPon Hírek

Nicole Richie-t ittas vezetéssel vádolják

Dátum | 2007. 02. 23.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Nicole Richie-t egyelőre nem találták bűnösnek alkoholos befolyásoltság alatt történő autóvezetésben. A The Simple Life sztárja április 2-án áll majd bíróság elé a fenti vádakkal.

Mivel 2003 júniusában már volt egy hasonló ügye, előzetes letartóztatásban lesz minimum 90 napig, de akár egy évig is. A 25 éves Nicole-t december 11-n tartóztatták le, mivel a kaliforniai autópálya ellenkező oldalán haladt autójával. A vád szerint valamilyen alkoholos ital vagy drog hatása alatt vezette autóját.


Nicole, az énekes Lionel Richie örökbe fogadott lánya letartóztatásakor elmondta a rendőrségnek, hogy erős fájdalomcsillapítót – Vicodint - szedett és marihuánát szívott.

E hónap elején Nicole a Los Angeles-i Mr. Chow étteremben találkozott barátnőjével, Paris Hilton-nal és beszámolt neki a félelmeiről. Egy forrásból tudjuk: „Nicole nagyon meg volt ijedve. Paris folyamatosan azt mondogatta neki, hogy nincs miért aggódnia, és hogy minden rendben lesz.”

Nicole ügyvédje, Howard Weitzman nemrég Paris-t képviselte egy ügyben, ahol hasonló váddal illették Parist , és végül sikerült egy kisebb vádban: felelőtlen vezetésben kiegyezniük.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.02.23. 02:11
Nicole Richie-t egyelőre nem találták bűnösnek alkoholos befolyásoltság alatt történő autóvezetésben. A The Simple Life sztárja április 2-án áll majd bíróság elé a fenti ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!