iPon Hírek

Ninja Gaiden Sigma 2 co-op

Dátum | 2009. 07. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Tecmo KOEI elárult nekünk néhány részletet arról, hogy milyenek is lesznek a Csapat Missziók (Team Missions) az új PS3-as Ninja Gaidenben. Teljesen külön fognak állni a Story módtól, és lesz olyan is, amiben egyszerre akár több főellenséget is bedobnak a csatatérre.

Több mint 30 ilyen misszió lesz, tudhattuk meg a játék producerétől (Yosuke Hayashi) a KOEI fórumon. Ezek nehézségi sorba lesznek állítva, játszhatóak lesznek online (Mi+barátaink) vagy offline (Mi+gép). Amint kiválasztjuk a pályát, a használni kívánt fegyvert, a Ninpot (speciális képesség) és a karakterünkre húzható kosztümöt, már kezdhetjük is. A játék során nem használhatunk tárgyakat és nem cserélhetünk fegyvert.

Ha a játékosok közül akár az egyik meghal, a játéknak vége. Ezt megelőzvén lesznek a játékban Kritikus Mentések (Critical Saves) amivel szükség esetén (alacsony HP) még kihúzhatjuk szorult helyzetben lévő társunkat a bajból, ha a közelében vagyunk. Ez a mód a csapatmunkáról fog szólni, lesznek például közös Ninpo támadások is, amelyekkel letarolhatjuk az egész pályát...

A missziók során kilockolhatunk különböző kosztümöket is mindhárom karakter részére (Ryu, Ayane, Momiji), és természetesen a co-op specifikus trófeák sem hiányoznak majd.

           


Hayashi válaszolt azoknak a rajongóknak is akik amiatt aggódnak, hogy a játék túl finomkodó lesz (nem lesz vér és repkedő testrészek): "A célunk az, hogy megalkossuk a valaha volt egyik legnagyobb kihívást jelentő akciójátékot. Úgy gondoljuk, hogy ezt úgy is meg tudjuk csinálni, hogy a figyelem középpontjába nem a játék során felhasznált vér mennyiségét állítjuk." Megértjük, fontos az ESRB besorolás.

A Ninja Gaiden Sigma 2 október 2-án jelenik meg, exkluzívan a PS3-ra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!