iPon Hírek

Ninja Theory: Az exkluzivitás ára

Dátum | 2009. 11. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Heavenly Sword-ot is fejlesztő Ninja Theory beszélt egy kicsit arról, hogy milyen is bábnak lenni egy konzolháborúban. Elmondásuk szerint kimerítő, és van, amikor még igazságtalanul megalázó is.


"Amikor ilyen játékot készítesz, a nyomás, hogy demonstráld az adott konzol technológiáját sokszor felülírja a játékkészítés többi aspektusát." - nyilatkozta a stúdió társalapítója, Tameem Antoniades. "Ha érintett vagy egy ilyen háború egyik oldalán, ahol olyan mintha a masinák hoznák a legjobb játékokat, az szintén kimerítő."

"Exkluzív fejlesztőként rengeteg figyelmet kapunk, ami egyrészről nagyon jó, más részről viszont ott van, hogy sok anti-Sony érzést is a nyakunkba zúdítanak, ami azért elég igazságtalan."

A 2007 augusztusában kiadott Heavenly Sword remek példája volt annak, hogy mit lehet kihozni a Sony masinájából. A fiúk most az Enslaved című poszt-apokaliptikus TPS-en dolgoznak, mely már Xbox 360-ra is megjelenik a PS3 mellett. További információkért a játékról ajánljuk korábbi híreinket: 1, 2.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!