iPon Hírek

Nintendo 3DS: márciusban érkezik

Dátum | 2010. 09. 30.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Nintendo bejelentette, hogy Japánban 2011. február 26-ától, míg Európában és Amerikában márciustól lesz kapható a Nintendo 3DS. Az időpont nincs túl közel, de már jó ideje tudható volt, hogy idén már nem nagyon számíthatunk az új marokkonzolra. Az ár miatt viszont aggódhatunk, mert mint az a japán konferencián kiderült, arrafelé majd 25000 jent kell lerakni érte az asztalra. Kiindulva a mai árakból ez idehaza bő 80 ezer forintot jelenthet, ha nem többet. Egy újgenerációs gép sosem olcsó, de ez lehet egy kicsit letöri majd néhány ember vásárlási kedvét.

A 3DS-ben lesz egy GameBoy Virtual Console, amivel GameBoy, GameBoy Color és GameBoy Advance játékokat játszhatunk, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy kapunk-e majd valami szoftvert hozzá pluszban a 2GB-os memóriakártyára.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. iteq47
2010.09.30. 07:45
sokkal inkább a 3d miatt szállhatnak el az árral
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Turai
2010.09.30. 08:30
Japánban a megjelenés előtt már tömegek fogják várni a boltok előtt.
Már a NINTENDO márkanév biztosítja az ázsiai piacon, hogy a megjelenés után akár egy hónapon belül is hatalmas hasznot fog hozni a gyártónak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. somakb
2010.09.30. 10:18
Engadgeten írnak azért már pár érdekes funkcióról. Pl hogy a 3d kameráknak köszönhetően a 3d fényképből automatikusan készíti el a mii-det (akinek van wii je tudja mi az ), illetve hogy valamiféle multitask is lesz, vagy állapotelmentés, így játék közben is átlehet lépni és web browsert indítani stb... majd visszalépve folytatni a játékot.

Jópofa kütyü lesz ez...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!