iPon Hírek

Nolan North interjú, jön az Uncharted 3

Dátum | 2010. 01. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nolan NorthNathan Drake szinkronszínésze, Nolan North elhintette, hogy az idei évben minden bizonnyal elkezdik az Uncharted 3 fejlesztését. A karrierjéről adott GamePro interjúban elárulta, hogy igen mozgalmas lesz számára a 2010-es esztendő.

A jó néhány be nem jelentett és premier előtt álló játék mellett kiemelte az Assassin's Creed II és Uncharted 2 folytatásokat, amiken biztosan dolgozni fog. Az utóbbi cím harmadik epizódja senkit nem ért meglepetésként, hisz a fejlesztő Naughty Dog többször is kijelentette, hogy "még nem végzett a szériával, rengeteg kaland áll még Nate előtt".

Az Uncharted 2-ben nyújtott alakításának köszönhetően kisebbfajta sztár vált Northból, ahhoz képest, hogy 2003-ban még egy kirúgott szappanopera színész volt. Szerencséjére, Pat Brady (ügynök) kihúzta gödörből. "Újra ki kellett magamat találnom, ezúttal mint szinkronszínész. Volt egy olyan érzésem, hogy ez nagyon jól fog elsülni."

Ami azt illeti, így lett. 2007-ben megjelent az Uncharted: Drake's Fortune, North-ra felfigyelt a játékipar. Ezt követően olyan "alkotásokban" kapott szerepet, mint a God of War, Halo, Dragon Age, Prince of Persia, inFamous, Assassin's Creed II és még sorolhatnánk.

"Sajnálom Brad Pittet. A szinkronnak köszönhető anonimitás a munka egyik legnagyobb előnye. Remekül kereshetsz, támogathatod a családod és senki nem fog piszkálni." Legtöbbször napi 4 órát dolgozik, aminek köszönhetően rengeteg ideje jut a családjára. A Spike Video Game Awardson pedig olyan színészek mellett jelölték díjra, mint Mark Hamill és Jack Black. Bevallása szerint sokkal tartozik a videojáték iparnak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. YuGabe
2010.01.18. 20:53
Hát a Naughty Dog csinálhatna egy jó kis Crash Bandicootot megint...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. WeNoM
2010.01.18. 21:13
Ebben 1et értek , 1 jó kis Crash nekem is hiányzik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. NKing
2010.01.18. 21:30
Ez az Uncharted sorozat valami fantasztikus. Igaz csak Youtube-on láttam a végigjátszását, de nagyon komoly. Amikor ilyen játékokat látni, akkor utálja az ember kicsit a PS3-at

És mi jön még? God Of War 3, Heavy Rain, és most ez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!