iPon Hírek

NotePal ErgoStand Easy: célkeresztben az ergonómia

Dátum | 2013. 09. 24.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Cooler Master néhány napja már bemutatott négy új hűtőpadot, amelyek - modelltől függően - táblákhoz és noteszgépekhez egyaránt használhatóak. Most egy újabb termék érkezett, ami ezúttal a kényelmes asztali notebookhasználatra vágyó felhasználókat veszi célba.

A NotePal sorozatot erősítő ErgoStand Easy modell egy költséghatékony hűtőpad, ami nem csak az adott noteszgép kiegészítő hűtéséről gondoskodik, hanem arról is, hogy a notebook használata hosszabb távon is kényelmes, hatékony lehessen. Mivel az ErgoStand Easy négyféle dőlésszöget kínál, így könnyedén kiválasztható a számunkra megfelelő pozíció, amellyel kényelmesebben használható a noteszgép billentyűzete és optimális magasságba kerül a kijelzője, ezáltal kevésbé lesz fárasztó huzamosabb ideig a noteszgép előtt ülni. A hűtőpad segítségével külső billentyűzettel is kényelmesen használható a noteszgép.

A négyféle pozícióban állítható tálca alatt egy 100 milliméteres átmérőjű ventilátor lapul, amely kellő mennyiségű levegőt fúj a noteszgép házának aljára, így remek extra hűtést biztosít, ami nem csak nyáron jöhet jól. A pad alsó részén két kihajtható fül is helyet kapott - ezek megakadályozzák, hogy a meredekebb szögben álló notebook lecsússzon a perforált alumíniumtálcáról. Az új hűtőpad a vállalat weboldalán hírünk írásakor még nem volt jelen, így pontos tulajdonságaival kapcsolatban nem áll rendelkezésre bővebb információ.

A Cooler Master ErgoStand Easy 15,6 colos képátlóig fogadja a különböző noteszgépeket. A termék hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban, ám az egyelőre nem derült ki, hogy ajánlott végfelhasználói ára pontosan hogyan alakul. Az szinte teljesen biztosra vehető, hogy a 140 milliméteres átmérőjű légkeverőt alkalmazó, négyportos USB 2.0-s hubot is kínáló ErgoStand modellnél - ami manapság 10 000 forint körül áron kapható - olcsóbb lesz az újdonság.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!