iPon Hírek

Notesztáblát tervez a HTC is

Dátum | 2010. 04. 12.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Némileg az OLPC XOXO / XO-2 tervezetéhez hasonló alapelképzelést szabadalmaztatott a HTC: egy széthajtható-összecsukható készüléket, amelynek a két oldala teljesen széthajtva egyetlen nagy, egybefüggő képernyőként, köztes állásban pedig laptopszerű képernyő-billentyűzet megosztásban működne.

Az azonban egyelőre még nem teljesen tiszta, hogy pontosan mit is akarnak kihozni belőle, és hogy mekkora is lenne az egész - elvégre méretétől függően lehetne akár okostelefon, MID vagy netbook is. Vagy akár mindez együtt. Tekintve persze, hogy mégiscsak a HTC-ről van szó, vagy ez utóbbi, vagy pedig az okostelefonos verzió tűnik a legvalószínűbbnek.

Szintén eséllyel feltétlezhető a HTC nevéből kiindulva az Android is, mint operációs rendszer, ami az enTourage eDGe készülékénél már remekül szemléltette, hogy mire képes egy ilyen jellegű készüléken. Persze egyelőre mindez még csak feltevés, mivel a szabadalom valóban csak vázolja az elképzelést, de remélhetőleg a biztos, részletesebb infókra sem kell már sokat várni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. axe
2010.04.12. 12:07
HTC Maradjon abban amiben szinte a legjobb a konkureciák között. Mégpedig a telefonban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Chapell
2010.04.12. 12:55
Marad is, de azért kipróbálhatják magukat, hátha másban is a legjobbak tudnak lenni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. thedevelop...
2010.04.13. 08:55
'Notesztábla', az hát, mi más. Miért kell ilyen idiótán lefordítani mindent magyarra? Ott vannak a latin orvosi kifejezések, pl.: acrodermatitis papulosa infantum, tessék bakker, lehet próbálkozni a szó szerinti fordítással.
Az informatika nyelve meg az angol, akkor hagyjuk már békén azt is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!