iPon Hírek

November 20-án érkeznek a Phenomok?

Dátum | 2007. 10. 27.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az már nem számít titoknak, hogy az első Phenom processzorok valamikor november folyamán debütálnak majd, ám hivatalos dátum egyelőre nem áll rendelkezésre. Egyes nem megerősített források tudni vélik, hogy a Phenom processzorok egészen pontosan november 20-án jelennek majd meg, a várva várt RV670-es videokártyák pedig november 15-én debütálnak majd, ha minden a tervek szerint alakul.


A korábbi értesülések alapján november 20-án két darab Phenom X4 processzor érkezik: az egyik 2,2 GHz-es órajellel, míg a másik 2,4 GHz-es órajellel büszkélkedhet, 2,6 GHz-es társuk várhatóan december folyamán látja meg a napvilágot. Mindhárom processzor 512 KB másodszintű gyorsítótárral és 2 MB megosztott harmadszintű gyorsítótárral lesz felvértezve. Az AMD RD790-es lapkakészlet a jelek szerint szintén november 20-án jelenik majd meg a Phenom processzorokkal egy időben. Amennyiben az AMD valóban tartani tudja majd az említett időpontokat, úgy lehetőség lesz az AMD Spider kódnévvel ellátott négymagos játékgépek elkészítésére is.


Az alaplapgyártó vállalatok ezzel egy időben egyáltalán nem derűlátóak az AMD alaplapok rövidtávú fogadtatásával kapcsolatban. A gyártók véleménye szerint az újdonságok nem lesznek számottevő hatással az alaplap piac forgalmára a következő év első negyedévéig.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.27. 07:20
vissza a hírhez

Az már nem számít titoknak, hogy az első Phenom processzorok valamikor november folyamán debütálnak majd, ám hivatalos dátum egyelőre nem áll rendelkezésre. Egyes nem megerősített ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!