iPon Hírek

November 22-én jön az Xbox One

Dátum | 2013. 09. 04.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Xbox One első körben november 22-én jelenik meg 13 országban (Ausztrália, Ausztria, Brazília, Franciaország, Írország, Kanada, Mexikó, Nagy Britannia, Németország, Olaszország, Spanyolország, Új Zéland, USA), ezeket 2014-ben további országok követik majd. Yusuf Mehdi a Microsoftttól elmondta, hogy a Day One Editionből több is lesz, hogy kielégítsék vele az elvárt igényeket. Mehdi a konzol megjelenése alkalmából kiadott közleményében azt is elmondta, hogy fontos mérföldkövet értek el az Xbox One gyártásával, amely mindannak az eredménye, hogy sok-sok éven át odafigyeltek a rajongók igényeire, innovatív technológiákat fejlesztettek ki és a legjobb játékfejlesztőkkel társultak. Persze még sok a tennivaló, de csapataik jól haladnak és az indulásra koncentrálják erőiket. "Meghatottak és hálásak vagyunk az Xbox One iránti hatalmas érdeklődés miatt, melyet rajongóink tanúsítottak világszerte. Hamarabb eladtuk az előrendelői készleteket, mint a történelem során bármikor, és jó úton haladunk az eddigi legnagyobb Xbox megjelenés felé. Már nagyon várjuk, hogy együtt ünnepelhessünk a játékosok millióival az ünnepek ideje alatt." Mehdi örömmel jelentette be, hogy fejlesztőcsapatuk közel 10%-kal megnövelte (1,6GHz-ről 1,75GHz-re) az Xbox One processzorának teljesítményét. "A játékokat is meg kell említenem - az Xbox One bebizonyítja, hogy a legjobb hely a játékok számára. Exkluzív játékaink több mint 100 díjat nyertek az E3-on, az előrendelések száma 200%-kal nőtt az európai piacon, miután játékosaink kipróbálták sikerjáték felhozatalunkat a Gamescomon, és PAX Prime-on ezen a hétvégén. Csak Xbox One-on találhatóak olyan exkluzív sikerjátékok, mint a Halo, a Dead Rising 3, a Ryse: Son of Rome vagy a Forza Motorsport 5; az új digitális tartalmak az olyan címekhez, mint a Call of Duty: Ghosts és a Battlefield 4 Xbox One-ra jelennek meg először, és a FIFA 14 Ultimate Team élmény sehol máshol nem található meg." "November 22 különleges nap az Xbox történetében, ezen a napon jelent meg az Xbox 360 2005-ben. Következő fejezetünk 79 nap múlva kezdődik, amikor az Xbox One elérhetővé válik. Azért építettük az Xbox One-t, hogy elhozzuk a legjobb játékokat, a páratlan multiplayert és még több szórakoztatást, mint eddig bármikor. Hamarosan itt az ideje, hogy azt mondjuk, "Xbox On" és a játékok és a szórakoztatás új világa nyíljon meg előttünk." Az Xbox One riválisa, a PlayStation 4 november 15-én jelenik meg az USA-ban és november 29-én Nagy Britanniában. Az Xbox One ára 429 Font lesz a briteknél, az előrendelők FIFA 14-et is kapnak hozzá. A megjelenéskor 23 játék fog kijönni a platformra, ezek a következők:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. CHaooSS
2013.09.04. 18:13
és ez a 2014 jelentheti azt is, hogy az első vagy akar a negyedik negyedévben kapnak a magyarok Xbox-ot ?

Nem értem miért nem lehet minenhol egyszerre :-/

Mondjuk Németországból olcsón belehet szerezni szállítással szóval
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Reinkz
2013.09.04. 18:57
Gondolom a szűkös készlet miatt először ott kezdik ahol nagy tömegek képesek pénzt adni érte
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. NovaTerra CHaoo...
2013.09.04. 19:31
Magyarország? Konkrétan egész Ázsiát kihagyják. Európából is kihagynak olyan országokat, mint Svédország vagy Norvégia. Pedig mindkettő top10-es jóléti társadalom országa. Gondolom azért, mert nincs elegendő példány.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. MrFox
2013.09.04. 19:56
Még csak most kezdték el sorozatgyártani. Kérdés még a selejt arány és az, hogy a szart eladják azzal a mentalitással, mint az X360-akat (majd később cserélik az usernek, csak papíron lehessen nagy eladási adatokat mutogatni), vagy nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. SzAdamAndy
2013.09.04. 20:04
MrFox: +1 Pontosan, sosem lehet tudni mikor lesz az XBONE is red ringes az MSt elnézve.

Az meg nevetséges hogy még mindíg külön van a téglatáp hozzá, ja hogy akkor külön lehet cserélni ha elromlik na neeeeeeee
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Whysper
2013.09.05. 12:01
Sz.tem ezt azért csinálták mert azok az országok ahol minimális a cenzúrázási arány ,de fizető tőke magas ott kidobják az elsőket. Aztán jöhetnek a "macerásabb" kolóniák
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. FrancoCast
2013.09.05. 20:12
@Whysper

Igen, a listán szereplő Ausztrália és Németország híres az engedékeny besorolásairól...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2013.09.05. 20:30
MrFox: Tuti sok defektes lesz már az elejétől kezdve, hiszen azt szajkózták, hogy a Kinect leválaszthatatlan és a 24 óránkénti online dolgoknak is maradniuk kell.(ha ennek töredéke igaz volt, akkor már baj van) Aztán mégsem kell a Kinect, sem a netnek mennie. Közben pedig már legyárthattak jópárat az eredeti kaptafára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Whysper
2013.09.06. 09:26
Poénból írtam,de tudja a fene ! lehet az xboxért minden alapítvány nyert ott is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!