iPon Hírek

November 30-án jön a Wii U Európába

Dátum | 2012. 09. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Nintendo végre megerősítette a Wii U megjelenési dátumát az öreg kontinensre vonatkozólag is. 12 nappal később kapunk a konzolból mint az amerikaiak, de még így is egy héttel megelőzzük a japán piacon való bemutatkozást, ami kicsit fura, de minket nem zavar.

Ami a választható pakkokat illeti, mi is arra számíthatunk, mint amit már Japánban is bejelentettek. A sima változat dobozában találtok egy szép fehér konzolt és gamepadot. A prémium fekete konzolhoz már jön pár extra is, így egy töltőállomás és állvány a gépnek és a gamepadnak.

Az egyetlen különbség, hogy az európai prémium kiadásba bele lesz csomagolva a NintendoLand is. Ez a családi csomag a cég reményei szerint megismétli majd a nagy címeik sikerét mini-játék formában. Benne lesz a Wii Sport, Zelda, Pikmin, Metroid, Mario, Luigi, Animal Crossing, Yoshi, Game&Watch, Donkey Kong, Takamaru's Castle, Balloon Fight és F-Zero. Ha úgy érzitek, hogy ez nem a ti világotok, akkor választhatjátok a ZombiU prémium csomagot is.

Ami az árakat illeti, pontos információnk még nincs, a Gamestation elejtett tweetje szerint a sima 210 font, a prémium pedig 250 lesz.

A megjelenés napján a kínálat a következő játékokra szorítkozik: New Super Mario Bros U, Rayman Legends, ZombiU, Darksiders 2, FIFA 13, Mass Effect 3. A letölthető játékok pedig: egy exkluzív kiadás a Trine 2-ből, Toki Tori 2 és Nano Assault Neo.

Nagy bejelentésnek számított még a Bayonetta 2 exkluzivitása, de a Platinum Games nem csak azzal készül, hanem egy szuperhősös címmel is, ez a The Wonderful 101.

A Call of Duty: Black Ops 2 érkezése nem szabad, hogy meglepjen, mert már régóta a levegőben volt. Játszhattok majd lokális multit is és tévé és érintőképernyők használatával. A Monster Hunter 3 Ultimate is jön Wii U-ra és 3DS-re egyaránt, a mentések pedig átvihetőek lesznek köztük. Ezek jövő márciusban jönnek.

A kezdeti időszakra várható még az Assassin's Creed 3, Tekken Tag Tournament 2, Scribblenauts Unlimited, Epic Mickey 2, Ninja Gaiden 3, a Batman: Arkham City Armoured kiadása, Warriors Orochi 3 Hyper, Sonic & Sega All Stars Racing Transformed, NBA 2K13 és a Lego Undercover. Utóbbi limitált kiadásban érkezik ingyenes Lego mini-figurával, melyet a játék hőséről, Chase McCain-ről mintáztak.
 


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. DogTheDog
2012.09.14. 18:09
Kivancsi leszek mennyire veszik majd?Van egy gyanum,hogy meg sem fogja kozeliteni az elodjet eladasokban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dfsz34
2012.09.14. 18:10
A Wii valóban forradalmi termék volt a maga korában és a harmatgyenge hardvere ellenére is nagyon jó otthoni szórakoztató termék kicsiknek, nagyoknak, mindenkinek. Nekem is van és jókat játszunk a gyerekkel rajta.

De Wii U-ra minek váltsak? A gyereknek a sima Wii is bőven elég amig kicsi és utána meg ha komolyan játszani akar, akkor a wii u kevés lesz, mert addigra az xbox meg a ps megint nagyságrenddel jobb harverrel jön majd ki.

Szerintem a Nintendo erre ráfarag. Nincs benne olyan forradalmi újítás, mint a wii irányítása, fittness, ballance board. Ellőtték a puskaporukat. Ha meg a hardcore játékosok irányába akarnak elmozdulni, akkor brutál hardvert kellett volna építeni, nem ilyen köztes megoldást.

Na mindegy, ők tudják, de most nem látom mivel lenne jobb egy kisgyereknek a wii u, nekem meg néha szórakozni a wii is elég. Ha játszani akarok, akkor inkább pc.

A másik filléba..ást amit nem értek, hogy ilyen ram árak mellett sóherkednek 1 meg 2 gigával. Miért nem lehet belevágni 4-8 giga ramot, hogy komoly játékok ne szaggassanak a töltések miatt vagy hogy egyáltalán lefussanak? sóherkedés
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!