iPon Hírek

Novemberben jön a Black Ops III: Shadows of Evil

Dátum | 2015. 07. 10.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Örülhetnek a Call of Duty és a zombimészárlás rajongói, ugyanis a Treyarch közleménye alapján november 6-án elrajtol a Call of Duty: Black Ops III Shadows of Evil címre keresztelt, túlélésre építő kooperatív játékmódja. A negyvenes évek népszerű noir stílusú detektívtörténeteire hajazó látványvilágú alkotásban négy karakter, jelesül egy bűvész, egy hekus, egy boxoló és egy csodaszép, de veszélyes nő (femme fatale) közül választhatjuk majd ki a nekünk legszimpatikusabb karaktert, és próbálhatunk majd rendet tenni a káoszban, amit egy titokzatos, az árnyakból ténykedő figura fog okozni. Ahogy az a lentebb látható, igen látványos trailerből is kiderül, ezúttal nem csak a zombik miatt kell majd aggódnunk.
A sorozat hagyományainak megfelelően az egyes szereplőknek mind a hangjukat és külsejüket világsztárok fogják kölcsönözni. Nem kisebb személyiségek jönnek majd, mint a Jurassic Parkból ismert Jeff Goldblum, a Másnaposok két részében is szereplő Heather Graham, az Amerika kapitány: Az első bosszúállóban látott Neal McDonough, a Hellboyt megformáló Ron Perlman, vagy a Star Trek: Voyager sztárja, Robert Picardo. A San Diegoban megtartott Comic Con résztvevői ki is próbálhatják majd a Shadows of Evilt. Az igazi rajongóknak érdemes lesz megfontolniuk a Juggernog Collector’s Edition beszerzését is, amiben az alapjáték mellett egy működő mini-hűtő, egy szezonbérlet, illetve az egyik legnépszerűbb pálya, a Der Rise átirata, a Giant is az övék lesz. Ez utóbbi egyébiránt a Hardened és Digital Deluxe kiadásoknak is a részét fogja képezni. A közlemény egy jótékonysági akcióra is kitér, aminek során a legalább tíz dollárt felajánlók esélyt kapnak majd arra, hogy zombiként bekerüljenek a játékba, illetve hogy együtt ebédelhessenek Mark Lamiaval, a Treyarch stúdióvezetőjével. Az akció augusztus harmincegyedikén fog véget érni, a részletek itt olvashatóak. Mindezeken túl az is kiderült, hogy a a Dark Horse Comics által készített, pár elit katona kalandjait bemutató képregénysorozatot is le fogják leplezni a Comic Conon, és pár szerencsés rajongó haza is vihet majd belőle egy példányt. A képregénysorozat történetét Larry Hama, az ágazat egyik veteránja jegyzi, a rajzolója pedig Marcelo Ferreira. Az első rész november negyedikén fog megjelenni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. BIZ
2015.07.11. 19:41
Elbaszott zombis idiótaságok röhej... Jó sok szart adnak manapság ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. predike07
2015.07.12. 09:50
Erre van igény.Co-op sz@rságokra.Az összes ne mér fel egy féllel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Andos
2015.07.12. 09:51
Jézusom mi ez a fos katyvasz? Ez most jól láttam még midig Unreal 3-as motor??? 2009-ben még elment volna...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2015.07.13. 08:08
Nekem az lesz fura, ha a kis vérpistike komoly társalgást folytat majd a Treyarch főseggfejjel, aki ezeket a hülyeségeket jóváhagyta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. umi92
2015.07.13. 11:01
Mindenki nyugodjon le a pi**ába! Fél világ úgy is megfogja venni az új részt

szerintem évről évre nőtt a kiadott cod-ok utáni bevétel. tehát akkor miért változtatnák meg az egészet ha úgy is megveszik ezt a retket? az egy dolog, hogy egy pici tábornak nem tetszik mert esetleg a komolyabb játékot keresik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!