iPon Hírek

Novemberben jön a StarCraft II: Legacy of the Void

Dátum | 2015. 09. 14.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Blizzard vasárnap végre bejelentette, hogy mikor is érkezik a StarCraft II-t lezáró utolsó kiegészítő, ami a protossokkal foglalkozik. Nos, a Legacy of the Voidban November 10-én bújhatunk Artanis bőrébe, és készülhetünk fel mindenre. Sajnos a bevezető videót az akcióra hegyezték ki, nem a sztorira, így még a bétára hívás is erősebb volt ezen a fronton, de az azért megint kiderült, hogy a protossok nagyon szeretnék visszakapni Aiurt, és a csata elég látványos, szóval nem is magyarázok tovább, íme a videó:
Berakjuk ide az előző videót is, hogy akit most nagyon elkapott a StarCraft feeling, az ne maradjon hoppon.
A Legacy of the Void előrendelésével elérhetővé válik egyébként egy mini-kampány is, ami már most játszható, de sajnos itthonról csak a digitális előrendeléshez jár, a dobozzal meg kell várni a megjelenési dátumot (utána egyébként ingyenes lesz azoknak is, akik nem veszik meg az új kieget). A Legacy of the Void a szokásos kötelező extrákon felül (új egységek, sztori, miegymás) is hoz újdonságokat majd. Lesznek automatikusan generált körmérkőzések, amikre bárki jelentkezhet, az Archon módban ketten irányíthatunk egy bázist, az Allied Commanders pedig egy új kooperatív mód, amiben a legendás hősöket is bevehetjük. További infókért, képekért, stb. érdemes meglátogatni a hivatalos oldalt, mert elég jól kigyúrták, aki pedig már előre bebiztosítana magának egy példányt, annak irány a webshop (a gyűjtői változat is nemsokára felkerül reményeink szerint, de még nem tudjuk pontosan mi lesz benne).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. worxland
2015.09.14. 09:45
Végre!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. kray
2015.09.14. 11:14
Maga a játék nekem nem jön be. Túlságosan csak azon múlik, hogy milyen gyorsan tudsz kattintgatni (nem kell megkövezni, ez a véleményem), azonban a sztorija és a videók valami eszméletlen királyak lettek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. BReal kray
2015.09.14. 11:32
Csupán a játékosok és a szakma által is a legjobban balanszírozott stratégiai játékról beszélsz, ahol igen, számít a gyorsaság, dehát könyörgöm, ez nem egy körökre osztott stratégia. Annak ellenére, hogy nekem a Starcraft világa sokkal kevésbé jön be, mint a Warcrafté, mondjuk ennek nincs köze az általad felvetettekhez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Vasabroncs kray
2015.09.14. 11:38
Nojolvan, a hosszú "nem mert szar" kommentemet még posztolás előtt lekurtítottam annyira, hogy a starcraft1 és a broodwar sztorija egetverően jobb a sc2 sztorijánál - nem megyek bele jobban, mert akkor holnap reggelig ezt gépelem.
Elcseszték, leköpték és elküldték kurvának a saját játékukat, történetüket, de legalább az eladás őket igazolja.

Kattingatásra ott a hotkey, meg gyakorlás, sok sok gyakorlás.

Edit 2: A multiplayer része szerintem is jó, én csak ezért játszom/játszottam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shinjiii BReal
2015.09.14. 11:40
Attól függetlenül is igaza van, hiába vergődsz. Nem ócsárolta a játékot, te viszont egyből védelmezed. Miért? Mert neki más a véleménye?

Vasabroncs

Az eladások más játéknál is a kiadókat igazolja, hiába egy kalap szar sok játék mai feldolgozása/folytatása. Elfogult fanboyokkal szemben meg nem nyerhetsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.09.14. 11:43
Tehát azért, mert te lassú vagy, a játék a szar ebből a szempontból. Értem. Ez olyan magyarázat, ami ellen nincs érvem, sajnos.
+ Gondolom a 93 és 91 %-os átlagértékelések is a ti véleményeteket támasztják alá. Ja nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Vasabroncs Shinj...
2015.09.14. 11:54
Igazad van Shinjiii.

Amúgy is vén fasznak érzem magam, amikor jön a sok kis suhanc, aki nem ismeri az első játékot és nyáladzik a kettő csapnivaló sztorijára.

BReal.
Chill bro - Shinji nem szólt le semmit, csak rámutatott, hogy ízlések és pofonok...

Szomorú, hogy a SC1et a sztorijáért toltam végig milliószor, az SC2 csak a multijával tudott megfogni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.09.14. 12:03
Mondom, nekem a környezet miatt abszolút nem jön be, nem szeretem a sci-fis játékokat, szóval engem aztán nem érdekelne, de azért leszólni valamit, mert hogy számára túl gyors a játék (vagy mondjuk úgy, hogy ő túl lassú hozzá) az a ráerőltetett "ízlések és pofonok" kritikába sorolható.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Vasabroncs BReal
2015.09.14. 12:15
Tény, hogy kray azt írja, hogy nem jön be neki a játék mert klikkelgetni kell, de a single playerben nincs ilyen kihívás, így ebben igazat adok neked.

De gondolom te se 150-230 apm-mel kezdtél a starcrafthoz?
Gyakorolni kell kurvasokat, mint Bill bátyó a groundhog day-ben.

A Warcraft nekem is a szívem csücske volt, imádtam az összes játékot egészen a WoW katáig...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Svindler
2015.09.14. 12:17
Én speciel nem érzem klasszisokkal jobbnak az első rész sztoriját. Sőt, igazából jobbnak sem feltétlenül. Tudom, az idő megszépít mindent, és én is imádtam anno, de igazából nem értem azokat, akik azt mondják a kettőre (nem csak sztori fronton), hogy ez az 1-hez képest micsoda.

A multi egy idő után tényleg a sebességről szól, de hát istenem, a kompetitív játékok legnagyobbjai manapság arról szól. Reakcióidő, katt sebesség, stb. Öreg is vagyok hozzá, de azért a single résznek, meg a koopnak nekimegyek, aztán max maradok a körökre osztott dolgoknál ha végeztem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Vasabroncs Svind...
2015.09.14. 12:38
Emlékeztek még hogy a BW végén Kerrigan szétver minden ellene küldött sereget?
Aztán szép csendben eltűnik négy évre, nem csinál semmit, csak hogy utána drámai módon ismét előjöjjön?
Mi ez már ha nem bénaság?

WoL - kerrigent antizergesítik. HoTS - kerrigen megint zergesítik.

SC1 - zergek kiírtották a xelnagát. BW - nope, egy még maradt és kisérletezik a zerg és protoss dnssel.
SC2 - kuuurvasok xelnaga maradt és most jönnek és jönnek.HoTS - ja és egy istent akarnak feltámasztani. WTF?

SC1 - a zerg fajt a xelnaga a lárvához hasonló fajból nemesítette ki, szép sztorival hogy melyik egység milyen faj dnsén alapszik. (hydra pl egy békés növényevő dög volt).
SC2 HoTS - nope, ott a primal zerg, ősöreg behemót dögökkel, akikehz képes az Overmind is csecsemő.
WTF2...

Szerintem ennyi elég is...

Nem azt mondom, hogy ne írják át a sztorit, ne tegyék érdekessé az új játékosoknak, hanem azt, hogy ha már hozzányúlok a régi sztorihoz, akkor miért nem lehet építkezni rá, és nem ráhajtani egy buldózerrel, kacagva hogy na majd az eladási ráta...

Ez az egész cégre igaz, nem csak a SC játékokkal bántak el sajnos. Plö miért van most kevesebb előfizetője a WoWnak mint az elmúlt 10 évben valaha is?


Nem akarok ebből nyílt vitát meg anyázást, ez a személyes véleményem.
Remélem nem haragszik meg senki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!