iPon Hírek

Novemberben jön az Elder Scrolls Online új kiegészítője

Dátum | 2015. 10. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A ZeniMax Online bejelentette, hogy érkezik a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited új kiegészítője, ami ráadásul az ígéretek szerint az eddigi legnagyobb lesz. A PC-s játékosok már november 2-án lecsaphatnak rá, míg Xbox One-ra és PS4-re november 17-én jelenik meg. A kiegészítő címe Orsinium az orkok fővárosa nyomán, ahová el is látogathatunk természetesen, hiszen számos küldetés visz majd oda. A környező terület is nagy lesz (a készítők egyenesen "kolosszális új zonának" nevezték), de bekerül egy új egyjátékos aréna és több publikus dungeon is. Összességében a fejlesztők legalább 20 órányi játékidőt ígérnek. Az előző kiegészítő, a The Imperial City egy hónapja jelent meg 2500 crownos áron, az új Orsinium azonban 3000 crownba kerül majd. Az ESO Plus-előfizetéssel rendelkezők természetesen ezt is megkapják ingyenesen.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Meteoreso
2015.10.06. 10:54
Sajnos az Online jön nem az Offline. Pedig azt még meg is vettem volna.
Rendes igazi pénzért
Sajnos túl jól megy a szekér a Bethesdának hogy belássa az online tévút.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Whysper Meteo...
2015.10.06. 15:49
Nem az online a tevut,hanem amien autista modon megcsinaltak. Tobb jatekban letezik mar letisztult jol mukodo rendszerek. Senkit sem zavart colna ha felgasxnalo felulettol kezdve sok mindent adoptalnak... Es azokat a mar bevalt feluleteket kiszinezik a O egyedi vilagukkal es hozzarakjak azt a plust amit Toluk varunk... De mindenki annyira erolteti ezt az egyediseget....

Szoval egy jo eros rancfelvarras es bevalt dolgok az az massive fejlesztessel eletre is lehetne hozni ezt nem tudom mit.

Amugy nekem sok minden tetszett benne.. De nem mertem idot aldozni ra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. inverzmous...
2015.10.06. 16:22
Szerintem ügyesen bánik az ES sorozattal a bethesda. Van egy offline sandbox vonala (morro, obli, skyrim) amit hülyére lehet moddolni. Én most kezdtem el pl újra játszani 150+ óra után, mert néhány moddal full más lett a játékélmény, mintha teljesen más játékkal játszanék kb. A másiknak meg ott a teso (höhö), amit szépen lassan bővítget, így az online fanoknak is vidámság van. Win-Win.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!