iPon Hírek

Nyakunkon a MotoGP13 demója

Dátum | 2013. 06. 04.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Milestone bejelentette, hogy a június 21-én megjelenő MotoGP 13-nak, a 2013-as MotoGP Világbajnokság hivatalos játékának demó verziója hamarosan megjelenik. A demót PlayStation 3 tulajdonosok és az Xbox LIVE Gold tagok június 12-től élvezhetik, az Xbox LIVE Silver tagok pedig június 19-től próbálhatják ki. Valentino Rossi, Marc Márquez, Gran Premi Aperol de Catalunya, és egy gyors, háromkörös verseny, ezek a MotoGP demó receptjének összetevői. Letöltés után a két motoros közül választhatunk és három körön át száguldhatunk az utóbbi idők egyik legjobban tervezett pályáján, amely megkapta az IRTA "Best Grand Prix Trophy" díjat, amelyre sokan pályáztak. A demóban minden opció elérhető lesz (ez alól a körök számának kiválasztása az egyetlen kivétel), azért, hogy egy kicsit bepillantást nyerhessünk a teljes játékba. A teljes verzió PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PlayStation Vitára fog megjelenni. A játékról további információt Facebook oldalán, Youtube csatornáján és Twitteren találhattok (#motogpvideogame #motogthegame).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Meteorhead
2013.06.04. 11:58
Azért bámulatos, hogy az ilyen motoros játékokban még mindig nem fedezték fel a geometry shadert, hogy a motor gumiját rásimítsák az aszfaltra. Azt gondolnám, hogy nagyjából 6-7 játék és 3-4 HW generáció eltelt már azóta, hogy létezik a technológia, és nem valami bonyolult a shadere.

Az ilyen dolgokból nyílvánvaló, hogy Blizzard szintű lustaság uralkodik a fejlesztők körében és abból akarnak pénzt csinálni, hogy lecserélik a skint a modelleken (jó esetben) és a neveket a pilot rosterben, aztán máris mehet a polcokra. Szánalom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. cotta
2013.06.04. 13:06
Ahogy mondod én is kb ezen akadtam fent hogy a motor a majdnem a levegőben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. csekito
2013.06.04. 18:14
A gameplay nem túl biztato Pedig nagyon várok már egy új GP játékot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!