iPon Hírek

Nyakunkon a Syndicate

Dátum | 2012. 02. 15.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Nálunk február 24-én, a tengerentúlon február 21-én jelenik meg a régi Syndicate izometrikus gyökereivel szakító, FPS-sé változott új Syndicate. Az előzetesnek érdekes módon erősen Deus Ex: Human Revolution-os beütése van, még a híres "I never asked for this" mondat is elhangzik "I never wanted this" változatban, igaz itt valaki más mondja, nem a főhős szájából hallhatjuk (aki egyébként véletlenül szintén a Deus Ex: Human Revolution-ös Adam Jensenre hajaz).

A szereplők az előzetesekben mindig megbánnak mindent, reméljük mi nem fogjuk, ha megvesszük a játékot. A zene dögös, a látvány se rossz, a játékmenet úgy néz ki brutális, pörgős és akciódús is lesz, de hogy a játék valóban követni fogja-e a régi Syndicate szellemiségét, vagy csak a nevet meglovagolva akarják sikerre vinni, az majd hamarosan kiderül az Xbox 360-as, PS3-as és a PC-s játékosok számára egyaránt. A co-op demó, amelyben egyszerre négyen játszhatunk együtt már letölthető PSN-ről és Xbox Live-ról. A demónak sajnos nincs PC-s verziója, hiányát az EA azzal indokolta, hogy már nem volt elég idő elkészíteni, és az erőforrásokat inkább arra használták fel, hogy magán a játékon végezzék el az utolsó simításokat. Szánalmas indok, amely csak abban az esetben megbocsátható, ha a játék tényleg jó lesz.

Kapcsolódó cikkeink:
Syndicate előzetes: Agent Tech
Rosszfiút fogunk játszani a Syndicate-ben
FPS lesz az új Syndicate játék

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Squall85
2012.02.16. 12:05
Én megpróbálkoztam a demóval PS3mon, de azonnal azt mondta, hogy "NE JÁCCÁL A DEMÓVAL!" és én töröltem a fenébe... Valahogy az EA multis dolgok nem mennek nálam, se a Battlefield Heroes, se a BF3 demója, se ez...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2012.02.16. 15:37
Ez lesz az a Deus Ex és Max Payne klón?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Leeroy
2012.02.19. 23:36
Minden jóságot fel kell áldozni az FPS oltárán. Az eredeti Syndicate-ből láttam volna szívesebben egy advanced verziót.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rastawicc
2012.02.20. 03:22
PS3-on próbáltam, és jó volt! Egy bibi van, az FPS nem konzolra való.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!