iPon Hírek

Nyakunkon az első Gran Turismo 5 DLC pakk

Dátum | 2011. 10. 12.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Spec 2.0 patch után érkeznek az első DLC-k is a Gran Turismo 5-höz, a jövő heti PSN Store frissítéssel. Mindegyik DLC egy szeletet fed majd le a nagy egészből, darabjuk 2 és 8 dollár közötti áron lesz beszerezhető, a teljes pakk együtt pedig 12 dollárt kóstál majd.

A „Course pack” (5 dollár) Spa legendás Francorchamps versenypályáját tartalmazza majd, így versenyezhetünk majd az Ardennek erdeiben. A pályán mehetünk majd különböző időjárási viszonyok mellett, minden opció elérhető lesz. Persze ha egyedül lenne, akkor pofátlanság lenne pakknak hívni a DLC-t, így lesz a csomagban még egy érdekesen kinéző éjszakai go-kart pálya is.

A „Racing Gear pack” (3 dollár) új overallokat és sisakokat fog behozni a játékos avatárjának, melyek közül rengeteget a WRC és NASCAR cuccok után modelleztek. Ezen felül 100 új szín is érkezik majd "Paint Pack" néven (2 dollár), amivel festegethetjük a cuccainkat.

A „Racing Car pack” (8 dollár), ahogy az a nevéből is sejthető, új autókat hoz majd a kínálatba, köztük az Adrian Newey által tervezett Red Bull meseautó továbbfejlesztett változatát. A teljes lista a következő:

- Red Bull X2011 Prototype '11
- Dodge Challenger SRT8 Touring Car
- Honda CR-Z Touring Car
- Mazda Roadster Touring Car
- Mazda RX-7 Touring Car
- Mitsubishi Lancer Evolution X Touring Car
- Nissan GT-R R35 Touring Car
- Nissan SKYLINE GT-R R33 Touring Car
- Nissan SKYLINE GT-R R32 Touring Car
- Nissan SKYLINE GT-R R34 Touring Car
- Subaru IMPREZA Touring Car
- Toyota PRIUS Touring Car
- Gran Turismo RACING KART Jr.
- Gran Turismo RACING KART 100
- Gran Turismo RACING KART 125

Red Bull X2011 Prototype '11
További képek és infók a linkekre kattintva érhetőek el.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. jadam92
2011.10.13. 07:19
Zsír lesz, csak kár hogy nincs store ugyebár. Ezért kódot kell venni..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. dragon83
2011.10.13. 07:33
Ritkán veszek DLC-ket, de a pálya pack-re biztos beruházok, azt a legendás pályát ki kell próbálnom. Az autó csomag is érdekelne, de így is túl sok autóm van a játékban.

Jadam, lehet hogy most már a játékból is lehet majd venni DLC-t, mert az új patch-csel megjelent egy DLC menüpont a főmenüben. Lehet, hogy ott lesz erre lehetőség.

Egyébként aki teheti, mostanában mindenképpen lépjen be a játékba, mert Vettel Forma 1-es bajnokságának örömére most még mindenki ingyen megkapja a fenti képen látható autót.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Zelbacsi
2011.10.13. 08:44
"így is túl sok autóm van a játékban"
miiccsoda problémák

Én annak örülnék, ha nem kapnék festéket, amikor veszek egy autót, hanem lehetne külön venni. Vagy lehet külön venni, csak én vagyok a vak? O_O

És a paint pack lehet, hogy éppen erről szól? Mert csak annyit ír róla, hogy "100 új festés, fú, vááóó", de azt az infót nem látom, hogy ezentúl megvehetőek-e a festékek, vagy csak ezekből kapsz mindből 1-et a 2 dollárodért.

Kiváncsi leszek ám, hogy hogy lehet majd ezeket megvenni én is. Kőkemény 12 dollárt elkérni egy adag olyan dologért, amivel azért volt rengeteg munka, mióta megjelent a játék (főleg a kocsikkal, de sztem azért egy versenypályát jól lemodellezni sem 5 perc) az mindjárt más hozzáállás, mint amit egyes más játékoknál tapasztaltunk már (megjelenés másnapján lehet már plusz karaktereket venni pénzért, ahhaaaa).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. dragon83
2011.10.13. 10:57
""így is túl sok autóm van a játékban"
miiccsoda problémák "

Tudom, van bajom. Ami a festékes részt illeti, nem igazán értem a problémát. A GT Auto (azt hiszem ez a neve) menüben át lehet festeni mindenféle színre az autót. Ezt eddig is lehetett, csak nem volt olyan nagy a színválaszték. Most ezt bővíti ez a DLC. Vagy rosszul értelmeztem?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. t-works
2011.10.13. 12:31
Ha online vagytok, Formula Gran Turismo World Championship - most az fizet a legjobban. Néhány perc alatt milliomosra vezetheted magad
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Zelbacsi
2011.10.13. 14:57
ööö de a GT Auto ban csak azokat festheted rá a kocsira, amik "megvannak". Tehát pl, amikor vettem egy fehér kocsit, akkor kaptam egy fehér festéket is még mellé, hogy tessék bónusz. Aztán amikor a nyert másik kocsimat is befestettem ezzel a fehérrel, akkor az szépen eltűnt. Elhasználtam. Nincs többé. O_O És kizárólag ilyen színűre volt hajlandó átfesteni a játék, mert ez az egy szín volt meg. Nem láttam olyat, hogy "fesd be pirosra" mert nem volt piros festékem. Lehet, hogy csak n00b vagyok, de nekem az 1 db festéket 1x engedte elhasználni. O_O
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. dragon83
2011.10.13. 15:46
Hm, majd utánanézek, én nem nagyon használtam a GT Auto opciót.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. lhatvani
2011.10.13. 16:36
Elég extra festékek lesznek ebben a paint pack-ben, meg lehet nézni a hivatalos oldalon.
http://us.gran-turismo.com/us/products/gt5/dlc/paint/
meg minden
http://us.gran-turismo.com/us/products/gt5/dlc/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. dragon83
2011.10.13. 18:57
Ezt nem csekkoltam le a játékban, csak olvastam egy fórumon, de elvileg a következőképpen működik a dolog. Ha egymást követő napokon mindig belépsz a játékba, akkor naponta kapsz ajándék festéket, egészen 10db/színig, ami a maximum. Ha kihagysz napokat és nem jelentkezel be, akkor elkezd lassan fogyni festék mennyiség, minimum egy-kettőig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog
2011.10.13. 19:54
Dragon:

Ez mar mukodik.Nemcsak szinekre jar bonusz,de XP-re is,es a megkeresheto penzre is.Miutan lejott a patch,ki is irta a jatek ezeket az ujitasokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dragon83
2011.10.14. 07:43
Az XP-re vonatkozóan olvastam ezt, de jó, hogy akkor a festékekre is működik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zelbacsi
2011.10.14. 13:31
Ahha!

Köszönöm az infót!

Nekem még nem éppen a legújabb verzió van, mert a netet még csak most fogjuk átvezetni a nappaliba, ahol a PS van. Épp időben a DLCkhez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!