iPon Hírek

Nyárbúcsúztató akció a Play Store-on

Dátum | 2012. 09. 01.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Véget ért a nyár, legalábbis a naptárak szerint. A Google pedig megfelelően szeretné elbúcsúztatni az év legmelegebb időszakát, így összeállított egy kellemes programcsomagot arra az esetre, ha esetleg az otthon melegében kellene szórakoznunk ezentúl.


Az akció keretein belül túlnyomórészt játékokat találunk, de ezeket kellő változatossággal állították össze, így nem kell aggódni, mindenki megtalálja majd a magának tetsző applikációt. Persze nem csak móka az élet, így azért a játékok között felbukkan néhány olyan gyöngyszem is, mint a SwiftKey 3 Keyboard vagy a Business Calendar. A beszédes nevekkel megáldott programok képességeit kár is lenne ragozni, érdemes őket kipróbálni. A Beautiful Widgets segítségével pedig azonnal értesülhetünk arról, ha odakint jó idő vár minket, és a szintén leértékelt Vignette kamera alkalmazással megörökíthetjük a hulló faleveleket, vagy egyéb természeti szépségeket, amikért az ősz "felel".


Az akcióban résztvevő appok teljes listája így fest:

Ezekért cserébe általában komoly összeget kell átutalnunk, ha birtokba szeretnénk venni őket. Ám most az eredeti áruk töredékéért, átlagosan 224 forintért (0,99 dollár) juthatunk hozzájuk. Azt sajnos nem tudni, hogy meddig tart a nagy árleszállítás, ezért az általunk kiszemelt dolgokat érdemes minél előbb bezsebelni. A Google egy helyre gyűjtötte az akció résztvevőit, amiket itt lehet elérni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. twollah
2012.09.01. 18:08
Hm...
Veszek par jatekot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. AkosAkos
2012.09.01. 21:24
Csak kárhogy nem fogadja el a PayPal-t,bankkártyám meg nincs.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kajla_hun
2012.09.01. 22:29
PayPal-t elfogadhatná, nem szívesen adnám meg a bankkártyám adatait a Googlenak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. shaddam
2012.09.02. 02:22
A swiftkey és a beautiful widgets ér valamit. A többi a szokásos fart app meg színvonaltalan gameloftos mocsok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Insignia
2012.09.02. 18:43
kajla_hun Semmivel sem kér több adatot a guglis verzió és valószínűleg nem ezzel fognak visszaélni... ugyan azt tudja mint a paypal... megterheli a kártyámat fizetéskor... ugyan az mintha elmennél a boltba vásárolni és kártyával fizetsz... ott is letudnák másolni kártyádat plusz lenézi a pin kódod... szerintem ez így biztonságosabb és már jó ideje hozzá van kötve a kártyám a két rendszerhez és eddig nem tapasztaltam semmi problémát külföldi vásárlások során, de mindegy...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. twollah kajla...
2012.09.03. 07:25
Tulparazod a dolgot.
A Google csapataban sem felkegyelmuek meloznak akik a sufniban osszetakoltak egy netes vasarlos oldalt.

Elobb adom oda a bankkartya adataim a Google-nak, mint azoknak a magyar bankoknak akiket adathalaszos tamadas ert az elmult fel evben.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!