iPon Hírek

Nyáron indul a PS Streamelős játékszolgáltatása

Dátum | 2014. 01. 08.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A PlayStation 4 Gaikai streamelős technológiáját átnevezték, az új név "PlayStation Now" (Pléjsztésön, de izibe!) lett. A hírt, és az Észak-Amerikában idén nyáron induló szolgáltatással kapcsolatos részleteket a CES 2014-en tette közzé a Sony. A PS Now segítségével népszerű PS3-as játékokkal játszhatunk majd. A szolgáltatást először PS4-en vezetik be, aztán kiterjesztik PS3-ra és PS Vitára is. A konzolokon kívül az USA-ban a legtöbb 2014-es BRAVIA TV modell is támogatni fogja a PS Nowt. A szolgáltatást idővel kiterjesztik más eszközökre is, így nemcsak a PlayStation platformokon és a Sony készülékeken lesz elérhető, hanem más interenetképes eszközökön is (kisfiam, ne COD-ozz már megint a kenyérpirítón, apád éhes!). A Gaikai fejlett felhőalapú technológiájának köszönhetőek a PlayStation Now segítségével a következőkre leszünk képesek: - Videójátékokat játszhatunk több platformon keresztül hasonlóan, ahogy tévét, filmeket vagy zenét streamelnénk. - Teljes játékokat streamelhetünk minden kompatibilis PlayStation eszközünkre, beleértve a PS4-et, PS3-at és PS Vitát, illetve a nem PlayStation készülékeket a 2014-es BRAVIA TV modellektől kezdve, más internetre kötött eszközökig. - Mindig a játék legfrissebb verziójával játszhatunk. A felhőben hosztolt játékaink mindig velünk lehetnek, elég, ha bejelentkezünk a Sony Entertainment Network fiókunkba valamilyen kompatibilis eszközön, és máris elérhetjük a játékokat és a mentéseket. A PS Now-n többféleképp is hozzáférhetünk a tartalmakhoz, lehetőség lesz bizonyos játékok kikölcsönzésére. Előfizetési lehetőség is rendelkezésünkre áll majd, melynek segítségével több játékhoz is hozzáférést kapunk. A PS Now bétája január végén veszi kezdetét az USA-ban, és a tervek szerint a nyáron élesben is elindul. Reméljük hozzánk is hamar eljut.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. bokpeter
2014.01.09. 09:36
En szemely szerint ennek nagyon orulok. Plusz egy ok, hogy miert valtok Xbox-rol PS-re majd. Azert remelem, hogy idovel lesz Magyar szerver is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2014.01.09. 10:42
Vajon ezt azert vezetik most gyorsan be,mert cswuszni fognak a jatekfejlesztesek?Ugye eddig 2015-os datumrol beszeltek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bokpeter
2014.01.10. 08:09
Majd az E3-on meglatjuk, hogy mi lesz a kinalat. De a lenyeg, hogy architektura valtas miatt a nativ visszafele kompatibilitas eleve kizart volt. Erre lett ez a megoldas. Es szabad neki orulni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!