iPon Hírek

Nyárra csúszik a GT5

Dátum | 2009. 12. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony úgy fest, hogy nem tervezi kiadni 2010 nyara előtt a Gran Turismo 5-öt a nyugati régióban, tudhattuk meg a Sony Computer Entertainment of America legutóbbi sajtó megnyilvánulásából. Pontosabban még ez sem hivatalos, csak célozgattak rá.


Chris Hinojosa-Miranda csak a Japán dátumot erősítette meg, a Destructoidnak állítólag nyarat mondott tengeren túli megjelenésnek... Majd meglátjuk. A játék tartja a korábbi 2010 márciusára beígért dátumot Japánban, szóval azért nem kell aggódni, "nem a Duke Nukem Foreverrel együtt kerül majd a polcokra". A sokmillió dollárból készülő nagyszabású versenyzős játék anno még 2009 negyedik negyedévére volt beígérve, legutóbb a törésmodellek miatt toltak rajta.

A Gran Turismo 5 a Polyphony Digital első "rendes" PS3-as GT folytatása. Már tesztelték a masinát a Gran Turismo HD-val és a GT5 Prologue-gal. Az eddigiek alapján nagyon komolynak tűnik játék, csak kapjuk már a kezünk közé! (Elméletileg a demó csütörtökön felkerül a PSN-re, azzal elvegetálhatunk nyárig.)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!