iPon Hírek

Nyílt bétában próbálhatjuk ki a Dreadnoughtot

Dátum | 2017. 05. 19.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Meglehetősen régen volt, hogy először írtunk a Dreadnought című játékról, melyben hatalmas űrhajók vívják csatáikat. 2014 óta sok idő eltelt, információban viszont nem bővelkedtünk, de most lehetőségünk lesz szemügyre venni, mire jutottak a fejlesztők, hiszen az alkotás bárki számára elérhetővé vált a nyílt bétateszt indulásával.
A résztvevők összesen három térképen próbálkozhatnak: az Ixion például 60 ezer kilométerrel a Szaturnusz holdja, a Titán felett „játszódik”, ahol a terep közepét uraló hatalmas gyűrű körül kell manővereznünk. A Rings of Saturn és a Red Sands térképek éjszakai módban is rendelkezésünkre állnak. A bétában öt különböző hajóosztály több, mint ötven járműve között válogathatunk. A Dreadnought ingyenesen játszható játék lesz, de opcionálisan megvásárolhatók olyan dolgok, mint a fejlődésgyorsítók, kozmetikai tárgyak és a „hős hajók”. A játékot fejlesztő Yager ígérete szerint a bétateszt folyamán fokozatosan adagolják majd az új tartalmakat, lehetőségeket, dolgoznak a játékegyensúlyon és figyelembe veszik a rajongók észrevételeit is. A bétát a hivatalos oldalon keresztül éritek el.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Palanova
2017.05.19. 16:22
Ugyanolyan gondok vannak benne, mint 1 éve. Semmit sem változtattak benne. Illetve de. Jobban elcseszték.
Ugyanaz a baja mint a WoWs-nak. Balance nincs, az a csapat nyer ahol több corvette.
A tech tree megvariálása meg nem tudom kinek az ötlete volt, és eddig reméltem hogy felismerik mekkora nagy baklövés, de majd egy éve ez az állapot van, így esélytelen hogy javítva lesz. Konkrétan annyira meg van kavarva, hogy egy egy hajóosztály jó mélyre be lett rakva, úgy, hogy ha akarsz vele játszani akkor előtte 2-4 hajót ki kell maxolnod, melyek köszönő viszonyban sincsenek az általad kiszemelttel. Kb mintha a wowsban a hajóágakat összekevernénk. és egy csatahajóhoz előtte kell nyomnod egy cirkálóval, anyahajóval, rombolóval, és csak utána férsz hozzá. De a WoWs-al ellentétben itt nem 10 tier a max, hanem csak 5, és nem egy hajót raktak be T4re, amit elérése kb a wows T8-ával egyenértékű, mind időben, mint energiában.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Pendra37
2017.05.20. 12:21
Szeretem a sci-fit meg az urhajos csatakat de ez elegge nem gyozott meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!