iPon Hírek

Nyílt bétateszten a Paladins: Champions of the Realm

Dátum | 2016. 09. 16.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A SMITE-ot is készítő Hi-Rez Studios új, kártyagyűjtögetéssel kombinált, humorral fűszerezett fantasy FPS-e, a Paladins: Champions of the Realm nyílt bétatesztes fázisba lépett. A játék egy csapatalapú lövölde néhány stratégiai elemmel és gyűjtögethető kártyákkal megvalósított karakterfejlesztéssel ötvözve. A kártyák segítségével sokféle módon felerősíthetjük és finomíthatjuk a meglévő alapképességeket.
A stúdió az elmúlt hónapokat azzal töltötte, hogy meghallgassa a játékosok kéréseit és a lehetőségekhez mérten beépítse azokat a Paladinsba. A nyílt bétával most megnézhetjük, ez hogy sikerült. Újdonság lesz az átalakított kezelőfelület és a friss „váróterem” a meccsek előtt. Kaptunk egy harmadik térképet az eddigi kettőhöz Enchanted Forest néven. Ezentúl belenyúlhatunk a karakterek fejének, testének és fegyvereinek külsejébe, valamint megérkezett a ranked Competitive játékmód a hozzá illő ranglistával. A játék készítésekor nagy figyelmet fordítottak arra, hogy támogassa az e-sport feltételeit, így nem meglepő a komoly nézői mód megléte sem. A tervek szerint minden régió (Észak- és Dél-Amerika, Európa, Délkelet-Ázsia és Ausztrália) saját szervert kap majd, hogy a technika se akadályozhassa a küzdelmeket. A Paladinst már nem csak saját oldaláról, hanem a Steamről is letölthetjük. Ennek örömére a fejlesztők a Valve-val közösen jutalmat ajánlottak fel: a Barik nevű karakter egy speciális Team Fortress 2 Engineer skint kap, ha legalább ötször játszunk vele a Steamen. Az ingyenesen játszható Paladins: Champions of the Realm PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. noPublicFG
2016.09.16. 21:11
Csodálkoztam is, amikor béta kulcsot kaptam, hogy mi is ez?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. saviorka
2016.09.17. 10:44
Tudtommal csak a Steam-es verzió open beta, a hivatalos weboldalról tölthető maradt closed beta, de majd valaki kijavít, ha nem így van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. zsozso23
2016.09.17. 11:49
köszi ki is próbáltam 10 perc volt az egész, nagyon gagyi Overwatch kopi, az azért ezerszer szebb és jobb is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. saviorka
2016.09.17. 15:20
Nekem nincs Overwatch-om, ez viszont egész jó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. noir66
2016.09.21. 10:52
Az Overwatch is egy elég gagyi szerintem. Unreal tournament másolat, csak beleraktak újabb karaktereket meg néhány képességet.
Egy dolog értékelhető benne igazán, az hogy nincs lag a multiban, bár az utóbbi időkben találkoztam furcsaságokkal, bugokkal.
Esport játékot akarnak belőle csinálni, szerintem nagyon messze van tőle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. macman507 noir6...
2016.09.22. 22:30
Esportot szerintem lehetséges belőle, ha az Overwatch-ból is csináltak.

Nagyon élvezetes játék szerintem. Még lehet az Overwatch-ot is majd megveszem e mellé valamikor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!