iPon Hírek

Nyílt világú Star Wars játékot csinál az EA?

Dátum | 2013. 11. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Számos apró jel mutat arra, hogy az EA egy nyílt világú SW játékkal is készül valahol a boszorkánykonyhájában. A Superannuation feltúrt például néhány álláshirdetést az EA Canadánál, ami a Kotakun is megjelent. Keresnek animációs rendezőt a cégnél egy nagyszabású nyílt világú játékhoz. Nem sokkal később a stúdió toborzásért felelős embere felfedte, hogy egy SW játékról van szó (ennek valószínűleg nem örültek a főnökei). Az EA lassan megalapíthatja a Star Wars divízióját, annyi játék készül náluk. Ott van a Battlefront a DICE-nál, de a Visceral és a BioWare is dolgozik egy-egy új projekten. A superannuation azért azt is hozzátette, hogy az EA Canada és a Visceral játéka akár lehet egy és ugyanaz is, hisz gyakori, hogy egy játékot több stúdió hegeszt. Egy nyílt világú játék ráadásul rengeteg erőforrást és erőfeszítést igényel, úgyhogy van alapja a feltételezésnek. Jelenleg nagyon népszerű ez műfaj, az utóbbi időből itt a GTA5 vagy az AC4, mindkettő nagy sikereket ért el. Ez a Star Wars-szal párosítva nyerő lehet, már csak az a kérdés, hogy erőhasználók leszünk-e!
Az SWTOR után vajon mit heggeszt a BioWare?
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. gezu1025
2013.11.28. 13:41
NA NA NA! TUDTAM ÉN, HOGY LESZ ITTEN VALAMI ELŐBB UTÓBB.

Azzal, hogy a Disney megvette a filmes jogokat, és bejelentette az új filmet, elkezdett felpörögni a "természetes" (ingyenes) reklám. Az a kérdés, ha tényleg dolgoznak valamin, akkor mikor tervezik kidobni azt? Egy ilyen SW AAA új címnél szinte kötelező megvárni a legjobb kiadási dátumonot. Leghamarabb jovő ősz lehet szerintem. De ez nagyon random.

Amúgy jövőre jó év lehet gameing szempontból. Az next gen első címei befutnak. Igencsak sok cím van kilátásban.

A legjobban várt számomra talán a Miror's Edge 2, de az jelenleg "when its done".
A csúcs az lenne ha a Valve is megtenné a hosszú évek óta várt bejelentését.
De termászetesen ne feledkezzünk meg a Star Citizenről sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. hEngi
2013.11.28. 16:52
Jövőre? Most toborozzák az embereket akkor nemigen lesz ebből semmi 2-3évnél hamarabb. Ráadásul nem is folytatás ahogy nézem. Bár egy nyílt világú kotor. Hm hm
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. uristen
2013.11.28. 18:35
Most is jönnek két éven át a kényésztető előzetesek, majd kapunk egy olyan jó játékot, hogy az csak színtiszta EA minőség lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. srobi
2013.11.28. 21:40
Repiblic Commando jöhetne, de csak ha nem cseszik el. Nekem az is elég lenne, ha nem újítanának rajta, csak folytatnák ott ahol a történet abbamaradt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. uristen
2013.11.29. 00:38
Én meg azt szeretném, ha a Knights of The Old Republic hivatalos folytatását adnák ki a 2. rész után, ami végül is nem fejeződött be, csak valami csapat által készített módosítással. Szeretnék én még a fényes oldalt követő Revan -nal találkozni és a régi néhány szereplővel a 2. részből a mai grafikus motorokkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Supra
2013.11.29. 08:03
Off:

Nyílt világ? Őőőőőő.... ez azt jelenti, hogy 1xcsak szembejön batman, vagy elhúz melletted harry potter a seprűn, vagy az egyik főgonosz szarumán lesz, a gyorsutazó pontok pedig csillagkapuk lehetnek?

Off-off...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2013.11.29. 19:17
uristen:
//SPOILER ALERT SWTOR-ra vonatkozólag!!

Az MMO gyakorlatilag elmeséli és lezárja Revan sztoriját. A világos és sötét oldalt is végigjászva tudhatsz meg minden részletet. Sötét oldalon az egyik kis insta (flashpoint) végső ellensége ő... mondanom sem kell, lenyomtuk. Sokszor. Nagyon sokszor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Cooley
2013.11.30. 10:56
Az SWTOR után én nem erőltetném. Sőt az egész EA-t nem erőltetném. Szégyen, ami az SWTOR-ból is lett miattuk! Kezdve az olcsó, gagyi, "MMO" motornál, folytatva ott, hogy 1 évvel lecsökkentették a fejlesztési időt, és a többi... Én az SWTOR-t anno úgy vártam, mint a messiást, elő is rendeltem, de nagyon megbántam! Pedig ha a BioWare mindent úgy csinálhatott volna, ahogy jónak látják, és csak tavaly decemberben adták volna ki, biztos vagyok benne, hogy nem hagytam volna abba fél év után. Nem baj, legalább nem lesz ütközés a TESO-val, és tanulva az SWTOR hibáiból nem azt a szaros Hero Engine-t használja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. m76
2013.12.02. 10:44
Nyílt világ lehet, csak nehogy mmo.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!