iPon Hírek

Nyilvánosan elérhető a Windows XP SP3 RC2

Dátum | 2008. 02. 21.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZOFTVER

A Microsoft nyilvánosan elérhetővé tette a Windows XP-re fejlesztett 3-as Szervizcsomag RC2-es változatát (Release Candidate, kiadásra jelölt).

Az elmúlt héten a Microsoft csak a tesztelőknek adta ki az SP3-at, azonban mostmár bárki szabadon letölheti a csomagot a Windows Update-ről. Előtte azonban egy registry módosítást végez el a program, amivel jogot kap a rendszer az SP3 letöltésére.

"A szkript beállít egy kulcsot a rendszeleíróadatbázisban. Ez a kulcs szükséges ahhoz, hogy a Windows Update az SP3 terjesztésének célpontjaként ismerje fel a számítógépet. A csomag telepítése aktivált, eredeti Windows-ra ajánlott." - közölte a Microsoft. Mindezek mellett még szükséges az SP3 korábbi kiadásainak az eltávolítása, mielőtt feltelepítjük a frissítést.


A 3-as Szervizcsomag új funkciói közé tartozik többek között a Black Hole routerfelismerés, Hálózati hozzáférés védelem (Network Access Protection) és a Microsoft Kernel módú titkosító modulja (Microsoft Kernel Mode Cryptographic Module).

A vállalat állítása szerint az SP3 RTM-változata (gyártásra kész) 2008 első felében lesz elérhető. Ha jól mennek a tesztelések, akkor annál hamarabb láthatjuk viszont a végleges változatot.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2008.02.22. 01:54
(Vendég_BotaN_* @ 2008 Feb 21, 13:46) [snapback]18515[/snapback]
Ezt is csak angol nylvű Win XP-re lehet telepíteni??? vagy már van benne magyar nyel?

Még nincs
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!