iPon Hírek

Nyomtatás e-maillel, HP-módra

Dátum | 2010. 06. 08.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Bemutatta ePrint névre hallgató platformját a HP, ami lényegében e-mailcímmel ellátott nyomtatókat takar, melyekre bármilyen webes készülékről küldhetünk nyomtatnivalót.


Az új platformot alaposan összefűzték a Google online szolgáltatásaival; az új "e-All-in-One" nyomtatók ugyanis közvetlenül hozzáférhetnek a Google Docs-hoz, a Photos-hoz és a Calendar-hoz.

Persze nem álltak meg itt, hanem sorra vettek más olyan nagy neveket is, mint a Picasa, a Facebook, és a Crayola, hogy minél jobban kiszélesíthessék az új alkotásaik lehetséges felhasználási körét.

Mint mondták, az ePrintet teljes egészében a mobil korszaknak tervezték, az okostelefonoktól az iPadeken és a netbookokon át minden máshoz, ami csak hozzáfér a webhez, és amiről az ember időnként nyomtatna is.

Több ilyen új nyomtatót is bemutattak; legolcsóbb, 99$ a Photosmart e-All-in-One a maga 2,4 hüvelykes képernyőjével. Ez várhatóan e hó végén jelenik meg az USA-ban. Valamivel drágább, 149$ a 3,5 hüvelykes képernyővel ellátott Photosmart Plus e-All-in-One, ami augusztusban érkezik.

Még drágább, 199$ a szeptemberben érkező, 4,3 hüvelykes képernyős Photosmart Premium e-All-in-One, legdrágább, 299$ pedig a vele egyidőben érkező Photosmart Premium Fax e-All-in-One.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. gylovag
2010.06.08. 15:46
A HP dögöljön meg!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. LoGA
2010.06.08. 19:42
Hogy örülnék, ha a nyomtatóm öntené magából a rengeteg spamot, amit kap. Occó kínai laptop, viagra, és a legújabb: óvodai hírlevél
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!