iPon Hírek

Nyugatra jön a Blade & Soul

Dátum | 2012. 09. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az NCSoft úgy döntött, hogy nyugatra is elhozza koreai harcművész MMO játékát, a Blade & Soult. Az MMO még júniusban startolt Koreában, azt megelőzően 150,000 bétatesztert vonzott, start után pedig stabil 230,000-es tábort alakított ki magának. Egyelőre még nem tudjuk az amerikai és európai megjelenés dátumát, de már elindult az angol nyelvű honlap.

A Blade & Soul egy fantázia királyságban játszódik és főként a Qing Gong "könnyű test" harcművészeti stílusra alapoz. Ezt egyébként több híres filmből is ismerhetitek, az egyik a 'Tigris és sárkány' (2000), a másik pedig 'A repülő tőrök klánja' (2004). A filmeken túl a mangaművész Hyung-Tae Kim is tett hozzá, őt a Magna Carta játékok miatt ismerhetitek. Ő felelős a vizuális megjelenésért és olyan gameplay funkciókért, mint a karakter testreszabás.

A játékban van bőven PvE tartalom, ha pedig csatlakoztok az egyik frakcióhoz, akkor résztvehettek PvP csatákban is. 6 kaszt van, ezek az Assassin, Blademaster, Destroyer, Force Master, Kung Fu Master és a Summoner.

"Biztosíthatlak titeket, hogy a Blade&Soul sosem fogy majd ki tartalomból, mindig lesz, ami ott tartson titeket. Ez nem egy repetitív grindelős MMO." A vezető producer, James Bae bízik játékában.

 

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. krisztian9...
2012.09.14. 15:33
Remélem tényleg több minden lesz benne (még lusta voltam utána nézni) tera-t 2.5hónap után meguntam, bár ott besegített frogster is :x
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Thomka400
2012.09.14. 17:39
omg a Tera(a f*s) a közelébe nem ér a Blade and Soulnak, ez olyasmi mint a gw2, csak Koreai feeling, nem kell sza**á grindelned magad hogy megszerezz valamit... Remélem hamar jön EUba is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Snaketale
2012.09.15. 11:25
ez a játék engem is érdekelne!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!