iPon Hírek

NZXT Whisper: új toronyház játékosoknak

Dátum | 2008. 08. 27.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az NZXT kínálatában számos kedvező árú, dizájnos és innovatív számítógépház van jelen. A gyártó termékpalettája hamarosan új toronyházzal bővül: az újdonság a Whisper fantázianevet viseli, az egység minőségi kivitellel rendelkezik és különleges megoldásokkal van ellátva - állítja a gyártó.


Az új toronyház kivitelének köszönhetően a rendszer zajszintje jelentősebb mértékben csökkenthető. A gyártó a ház oldallapjaira és a ház tetőlapjának aljára hangszigetelő szivacsréteget helyezett el, így a ventilátorok és merevlemezek által keltett zaj egy része a házon belül marad. A hangszigeteléshez alkalmazott szivacsréteg 10 mm-es vastagsággal bír. Az NZXT újdonságában a merevlemezek beszerelésekor gumírozott rögzítőket használhatunk, amelyek segítenek megakadályozni, hogy a merevlemez által keltett rezonancia kiterjedjen a ház többi részére is.


Az NZXT Whisper a képek alapján 9 darab 3,5 hüvelykes merevlemez hellyel és 6 darab 5,25-ös bővítőhellyel rendelkezik. Ahhoz, hogy a nagyméretű ház belsejében megoldott legyen a levegő keringetése, a gyártó összesen 4 darab ventilátort alkalmaz. Az egyik egység egy kék LED világítással rendelkező 120 mm-es ventilátor, amely a ház elején szívja be a friss levegőt, míg a ház hátulján két darab 80 mm-es és egy darab 120 mm-es ventilátor fújja ki a rendszer által termelt meleg levegőt.


Az NZXT Whisper várhatóan a jövő hónap folyamán kerül a boltok polcaira, a termék ajánlott végfelhasználói ára 139,99 dollár lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások