iPon Hírek

OCZ memóriakártyák profiknak

Dátum | 2008. 12. 16.
Szerző | Freeman07
Csoport | ADATTÁROLÁS

A csúcstechnológiájú tápegységeiről, memóriáiról, SSD-meghajtóiról és flash-alapú adattárolóiról ismert OCZ bemutatta új, Gold-termékvonalba illeszkedő SDHC (Secure Digital High-Capacity) memóriakártyáit.

Az OCZ nem igazán lustálkodik, két héttel ezelőtt mutatta be például eSATA-képes pendrive-jait, nem sokkal előtte pedig lerántotta a leplet a Fatal1ty nevével fémjelzett tápegységekről. Vagy tanúi lehettünk a múlt hónapban annak, amikor csendben megjelentette az olcsóbb SSD-meghajtóit a vállalat.


Az új Gold-sorozatú kártyákat elsősorban olyan területekre szánja a gyártó, ahol nagy tárolókapacitásra és magas adatátviteli sebességre van szükség, mint például a professzionális fényképezőgépekbe, és HD-videokamerákba.

A kártyák 150X-es írási sebességgel rendelkeznek, ami számértékre lefordítva 22,5 MB/s-ot jelent. 4, 8 és 16 GB-os méretekben lesznek elérhetők hamarosan a boltok polcain természetesen a cégtől megszokott élettartam garanciával egybekötve az SD-kártyák.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. BullFrog
2008.12.16. 18:21
vissza a hírhez

jah nem mind1, de az sem, hogy mennyibe kerül, ismán elképzelhető hogy lesz 30k a 8 gigás, azt ki veszi meg? senki...mert 6kért pont most néztem Sparba 8 gigásat....lehet hogy szar meg nem élettartam garancia, de 5t tudok venni az árából...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!