iPon Hírek

OCZ pendrive-ok gumi bevonattal

Dátum | 2007. 09. 10.
Szerző | Freeman07
Csoport | ADATTÁROLÁS

Az OCZ Technology bejelentette új ATV elnevezésű memóriasorozatát, amit többek között extrém körülmények közé szánnak a tervezők.

"Az OCZ ATV pendrive-okat szélsőséges környezeti hatások elviselésére, illetve ütés- és vízállásra is kiképezték. Emellett a legújabb tárolási technológiát alkalmazzuk a flash memóriákban, hogy jobb olvasási és írási sebességeket érjen el a termékünk." - közölte Jacky Huang, az OCZ Technology Group termékmenedzsere.


Az OCZ ATV és ATV Turbo pendrive-ok különleges, magas minőségű gumibevonattal vannak ellátva. A vállalat állítása szerint így a termékük 100 százalékosan vízálló, akár több méterrel a víz alatt is képesek megőrizni a bennük tárolt adatokat. Ezen a téren az OCZ egyedüli ellenfele a Corsair cég Voyager termékcsaládja, ami már jó ideje a piacon van.


Az ATV-sorozatú flash memóriák kezdetben 2, 4 és 8 GB-os változatokban lesznek elérhetőek. Olvasási sebességük eléri a 30 MB/s-ot, írásban pedig 14 MB/s-ot teljesítenek az OCZ új termékei. A gyorsabb ATV Turbo 35 MB/s olvasási és 30 MB/s írási sebességekkel rendelkezik, azonban csak 4 GB-os kiszerelésben vásárolható meg. Az árakról egyelőre még nincs információnk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.10. 11:02
vissza a hírhez

Az OCZ Technology bejelentette új ATV elnevezésű memóriasorozatát, amit többek között extrém körülmények közé szánnak a ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!