iPon Hírek

Oddboxx: jön az Oddworld széria PSN-re

Dátum | 2013. 11. 07.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Ma érkezik a teljes Oddworld széria PSN-re, egyetlen, Oddboxx névre hallgató csomagban. A 19,99 eurós pakkban a következő játékokat találhatjuk meg: Abe's Oddysee, Abe's Exoddus, Munch's Oddysee HD, Stranger's Wrath HD, ezen kívül bónuszként még egy Oddworld "Abe Moon" Avatart is kapunk. Érdekes, hogy az Oddboxx a játékok PS3-as verzióit tartalmazza, de csak az Abe's Oddysee-hez és az Abe's Exoddushoz ajánlanak fel Vitás keresztvásárlási lehetőséget. A másik két cím, a Stranger's Wrath és a Munch's Oddysee HD szintén megvásárolható Vitára, de ezeket külön kell megvennünk. A játékok fejlesztője, az Oddworld Inhabitants Észak-Amerikában egyelőre nem tudja megjelentetni a csomagot, mert eltévedt a bürokrácia útvesztőiben (gondolatban el is morzsoltunk egy könnyet értük). Blogján így írta le a helyzetet: "Az SCEA nem adhatja ki az Oddboxxot a termék kiadói kódjával kapcsolatos jogi problémák miatt. Az SCEE területeken az Oddworld van megjelölve mind a négy játék kiadójaként (ezzel nincs gond), de az SCEA területen az Oddworld csak két cím kiadója. Egyelőre reménykedünk, hogy megtaláljuk a megoldást, de addig nem tudjuk kiadni az Oddboxxot a szeretett amerikaiaknak. Meglátjuk, mi lesz." A csapat közben dolgozik az Oddworld: New 'n' Tasty-n, ami az eredeti Abe's Oddysee HD remake-je lesz, és jövőre fog megjelenni PS3-on, PS4-en, Vitán, Wii U-n, PC-n, Mac-en and Linuxon.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Brian_GT
2013.11.07. 17:42
Ezek az Oddworls játékok olyanok mint a régi Abe's játékok voltak még ps1en pl? MErt anno akkor játszottam velük és ott imádtam őket. Remélem hűek maradtak ahhoz a szériához és ezek nem valami modern kori hülyeségek. Ezt valaki pls írja meg aki ismeri őket. THX!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester
2013.11.07. 19:25
az oddbox tartalmazza az első két oldalra platform játékot, meg két másikat...
a képen oda is van írva
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Brian_GT
2013.11.07. 23:37
Hát ez kimerítő válasz volt köszönöm Sokkal többet tudtam meg hála neked
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.11.08. 07:52
Mekkora játék volt az Oddysee és a Exoddus, IMÁDTAM őket. De mivel ezek nem HD remake-k, nem kell. Megvárom azt. Van bőr a pofán, hogy kiadják a 4 játékot, de az első kettő nem HD, hanem majd jövőre jön és MÉG fizess érte. Anyátokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!