iPon Hírek

Oddworld: Brutal Ballad of Fangus Klot

Dátum | 2013. 05. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Oddworld: The Brutal Ballad of Fangus Klot annak idején nem készülhetett el az Oddworld Inhabitants bedőlése miatt, de most ez változhat, hála a Just Add Water csapatának. A stúdiónál megbeszélések folynak a projekt kapcsán és már néhány koncepciós rajzot is kiadtak.

Az OXM-nél megnézhetitek a rajzokat, Dan Morse közösségi menedzser pedig a sztoriról és a környezetről beszélt: "A Fangus egy Fantustan nevű országban játszódik, nagyon messze Mudostól, ahol az első Oddworld eseményei folytak. Fangustan Kelet-Európai jellegű, a történet pedig azzal indul be, hogy a szomszédos ország - melyet Oroszországról mintáztak -, rájuk támad." Az első részhez hasonlóan itt is váltakozik majd az első és harmadik személyes nézet, de a Stranger's Wrathnál sokkal intenzívebb lesz az akció. Maga a főkarakter egy pásztor, akiből kényszerűen gladiátor lett a támadás után. A játék az ő küszködéséről szól, ahogy megpróbálja megérteni és visszaverni az ostromlókat, miközben egy veszettségszerű kórságot is le kell győznie. Kíváncsian várjuk lesz-e belőle valami.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Shinjiii
2013.05.10. 20:47
Kalap szar volt ez a Stranger§'s Wrath, ezen a vonalon bukta lesz, de törődik is vele a... Mindent elcsesznek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Terror
2013.05.10. 21:20
Viszont a HD verzió igencsak várós az Oddyssee-ből és Exoddus-ból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ZeeroCool1...
2013.05.12. 10:06
Shinjiii:
Huhh???
Depis vagy?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.05.13. 07:48
Ebben igazad van, ZeeroCool, minek stresszelem magam. Letöltöm és kész. Csak ugye te se örülnél, ha egy kedvenc címed elbaszarintják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!