iPon Hírek

Okamiden: Okami DS-re

Dátum | 2009. 09. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Nintendo DS-re megjelenő új Okami játék teljes címe Okamiden: Chisaki Taiyou lesz. A történet az eredeti PS2-es játék lezárultától számított néhány hónapon belül játszódik majd, olvashattuk a Famitsu magazinban megjelent bemutatóban.


Az Okamiden egy új farkast mutat majd be nekünk Amaterasu után, Chibiterasu-t (chibi jelentése kicsi), aki a komoly és méltóságteljes napisten után inkább a cukiságot képviseli majd. Társunk sajnos :) ezúttal is a nagyszájú és nem kevéssé idegesítő bolhánk lesz, Issun. Vele együtt kell majd megtalálnunk az erdőszellem Sakuyát, hogy segítsen nekünk. Aki játszott az előző résszel, bizonyára emlékszik még a tökkelütött Susanora is, az ő helyét most a kisfia veszi át, Kuninushi.

Ezúttal tehát PS kontroller és Wii mote helyett DS cerkával kezdhetünk festegetni. A játék körülbelül 25%-ig van kész, kíváncsian várjuk. Az eredeti kétségkívül egészen egyedi volt mind hangulat, mind stílus terén. A projekt élén Motohide Eshire és az Okami Wii rendezője Kunionmi Matshuhita áll, mivel az eredeti fejlesztő, a Clover Studios már nincs többé (illetve Platinum Games név alatt fut).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Bari14
2009.09.03. 20:22
VISSZA A HIRHEZ

Adhatnának ki Okamit Xbox360-ra vagy Ps 3-ra nekem mind1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!