iPon Hírek

Okosórák: ASUS videó és Apple pletyka

Dátum | 2014. 08. 28.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

ASUS Zenwatch Az ASUS egy meglehetősen érdekes, sejtelmes videót tett közzé, amelyből kiderül, milyen formavilággal rendelkezik a vállalat első okosórája.
A termékkel kapcsolatban már régóta érkeznek a pletykák, ám az még mindig nem derült ki, pontosan milyen hardvert rejthet az elegáns ház. A ZenWatch névre keresztelt okosórát az alábbi videón lehet megcsodálni.
Az elegáns újdonságról várhatóan szeptember harmadikán rántják le a leplet, így már nem kell sokat várni rá, hogy végre megismerjünk minden vele kapcsolatos részletet. Hogy árazás tekintetében mire számíthatunk? A júniusi pletykák 99 és 149 dollár közötti árról tettek említést, ami nem hangzik rosszul, hiszen a jelenleg kapható Android Wear eszközök 199 dollárról indulnak. Pletykák ide vagy oda, szeptember harmadikán mindenre fény derül. Friss pletyka az Apple okosórájának megjelenésével kapcsolatban Ide kapcsolódik egy másik érdekes hír is, amely az Apple okosórájáról szól. A Re/code szerint a vállalat újdonsága szeptember 9-én, az új iPhone modelle(kke)l együtt rajtolhat el, és a júniusi WWDC alkalmával bejelentett HealthKit, illetve HomeKit szolgáltatásrendszert is támogatni fogja. A rajtot a jelek szerint előbbre hozta az Apple, hiszen korábban októberi megjelenésről pletykáltak a magukat "jól értesültnek" tartó források. Mivel a legfrissebb információ is pletykaszintű, így érdemes kellő gyanakvással fogadni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. KeithNavar...
2014.08.28. 17:20
Reméljük valóban olyan olcsó lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!