iPon Hírek

Okostelefon az ASUS-tól

Dátum | 2008. 11. 19.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Hivatalosan is bejelentette P565 névre keresztelt PDA telefonjának érkezését az ASUS, amely egy 800MHz-es processzort alkalmazó, Windows Mobile 6.1 Pro-t futtató készülék lesz.

A gyártó elmondása szerint a CPU mintegy kétszer olyan jó Vsbenchmark-eredményekkel vizsgázott, mint a riválisok. Említésre érdemes továbbá a 2,8 hüvelykes VGA érintőképernyő, a 3,6Mb/s-es HSDPA, a GPS, a WiFi b/g, vaamint az ASUS-féle Glide GUI, amelynek alapkoncepcja hasonló a HTC TouchFLO 3D-jéhez (bár az eddigi tapasztalatok alapján nem olyan jó).

Memória terén a P565 256MB-al rendelkezik RAM-ból és 128MB-al ROM-ból, valamint microSDHC-rekesszel. A hátán lévő 1.300mAh-s Li-ion akkut 4 óra beszélgetésre és 250 óra készneléti időre elég.

Van továbbá egy 3 megapixeles, autofókuszos kamera a hátsóján, az elején pedig egy egyszerűbb, videohívásokhoz szánt fajta. Videókat (MPEG4) mindenesetre QVGA 24fps minőségben rögzíthetünk vele - és természetesen le is játszhatunk, 30fps-el (vagy, H.263 videók esetén QCIF 30fps-el).

Végül, de nem utolsósorban támogatja természetesen a szokásos Exchange push-email-t és szinkronizálást is. Megjelenési időpontról és árakról a gyártó egyelőre nem tájékoztatott.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások