iPon Hírek

Október 6-án érkezik a Windows Mobile 6.5

Dátum | 2009. 09. 02.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Microsoft szoftvermérnökei már egy ideje dolgoznak a  vállalat rendkívül népszerű mobil operációsrendszerének legfrissebb változatán, amely a hírek szerint alig egy hónap múlva fog hivatalosan bemutatkozni a nagyérdemű előtt.

Szép lesz.A Windows Mobile operációsrendszer különböző verzióit rengeteg okostelefonon és PDA-n láthatjuk viszont az üzletek polcain. A szoftverből jelenleg a 6-os kiadás van forgalomban, ám a vállalat bejelentése szerint október 6-án debütál a 6.5-ös verzió, amely átdolgozott felhasználói kezelőfelülettel, modern dizájnnal és számos hasznos szolgáltatással próbálja megkönnyíteni a felhasználók mobil mindennapjait. A gyártó elérhetővé teszi az újdonság esetében a Windows Marketplace-t, ami tulajdonképpen az Apple App Store-jának Microsoftos megfelelője, ahonnan különböző hasznos alkalmazások vásárlására és letöltésére nyílik lehetőség. A friss mobil operációsrendszer ezen kívül MyPhone szolgáltatással is fel lesz vértezve, így a weben keresztül szinkronizálhatják majd a felhasználók szöveges üzeneteiket, fényképeiket, videóikat, sőt, akár partnerlistájukat, vagyis telefonkönyvüket, illetve sok egyéb mást is. A gyártó a friss rendszert úgy tervezte meg, hogy az okostelefon a felhasználók számára egy információs központ legyen, ami a PC, a telefon és a web előnyeit, illetve pozitív tulajdonságait egyesíti magában.

A Windows Mobile 6.5 október hatodikai megjelenése után alig egy hónappal várhatóak az új operációsrendszerrel felvértezett okostelefonok. Az újdonságok a Samsung, az LG, a HTC, a Sony Ericsson, a HP, a Toshiba és az Acer kínálatában jelennek majd meg, ezek a készülékek olyan nagy mobiltelefon szolgáltatók kínálatában is megvásárolhatóak lesznek előfizetéses formában, mint például az AT&T, a Vodafone és a Deutsche Telekom.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. polarx
2009.09.02. 15:24
VISSZA A HIRHEZ

hát azt a start icon-t igazán lecserélhetnék egy vista vagy win7 szerűre. ez a 98 style elég béna szerintem vagy akkor ne lenne ott az a 4 oldalú zászló vagy mi csak start a start szöveget meg lehetne változtatni hogy milyen betű típusú legyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Iceman
2009.09.02. 18:30
Kérdés az, hogy HTC lehetőséget add-e majd az ingyenes frissítésre 6.1-ről.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. center82
2009.09.03. 15:48
Iceman. Kérdésedre a válasz igen. Valahol olvastam róla. Fel voltak sorolva hogy melyik gyártó ad majd frissítést a telefonhoz 6.5-re és a HTC biztosan benne volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Iceman
2009.09.04. 12:22
Királyság, köszi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!