iPon Hírek

Októberben érkezik a Borderlands

Dátum | 2009. 06. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Gearbox Software idén őszre írta be végül a naptárába a Borderlands nevezetű akció-RPG-jének megjelentetését PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Az a játék egyik írója, Mike Neumann erősítette meg egy a GameSpotnak adott E3-as interjúban. (Anno még 2008 karácsonyára ígérték.)

A Borderlands úgy írható le, mint a Diablo keresztezése a Mad Max-el. A nagy csúszás a játék kiadásával pedig azzal magyarázható, hogy a fejlesztők teljesen újratervezték a játék vizuális megjelenését. Nagy vita volt egyébként ekörül, mentek a pletykák, hogy cel-shaded lesz, aztán hogy mégse, aztán mégis... A Borderlandsra váró rajongókat pedig igencsak megosztotta az új grafika. Egyeseknek tetszik, mások viszont komolytalannak tartják a rajzfilmes stílust egy ilyen játékhoz (még aláírásokat is gyűjtöttek a megvétózására).

Régi megjelenés:

                   


Új E3-as trailer:

                   
A játék legnagyobb vonzereje viszont talán mégis abban van, hogy a világ teljesen random generált, a felbukkanó küldetések, szörnyek, fegyverek, tárgyak szinte a végtelenségig fokozzák az újrajátszhatóságot szólóban, vagy akár barátainkkal.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. nightmare1...
2009.06.05. 18:14
VISSZA A HIRHEZ

Nem tudom, nekem vegyes érzéseim vannak... van olyan rész, ami veszettül jól néz ki cel-shaded technológiával, máshol viszont, hát azért lehetne jobb is... (mármint a videót megnézve mondom ezt)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Blade0012
2009.06.05. 18:43
Hát szvsz nem volt túl jó döntés ez a grafiaki váltás...a cell-shading nélküli sokkal jobban illik az egészhez...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!