iPon Hírek

Októberben indul a LEGO Universe

Dátum | 2010. 06. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A NetDevil által fejlesztett LEGO Universe szerverei október 26-án indulnak el az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában. A játék megvásárolható lesz LEGO üzletekben vagy a LEGO Online Shop-jában október 12-től.
Az MMO-ban segítenünk kell majd LEGO világ lakóinak a Maelstrom (=a gonosz) és Stormlingjai elleni harcban. Nem lesznek kasztok, attól függően, hogy mihez akarunk kezdeni a játékban, úgy öltözünk fel. Ha állatokat akarunk idomítani fogunk egy korbácsot, ha tankolni akarunk, akkor páncélt veszünk fel és így tovább. A fejlődés nem a "megszokott MMO-s", inkább valami olyasmi mint a Zeldában, a játékban való haladás mérföldköveit az összegyűjtött tárgyaink képezik. LEGO játék lévén kedvünkre építkezhetünk majd, csak fel kell kapni a "gondolat sipkát" ("Thinking Hat") és elereszteni kreativitásunkat. Akinek bejött a Banjo Kazooie: Nuts and Bolts, az nem csalódhat a hamarosan érkező új MMO-ban.

Korábbi hírünkhöz katt ide. E3 trailerből nincs hiány, alább a CGI trailer látható, de ajánljuk még a Build, Battle és Play bemutatót is!
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. mavnet0
2010.06.16. 23:10
Csak nem a Cube látható a transformersből 0:14 nél?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. myckie2
2010.06.17. 12:48
Nem tudom de mindenesetre ez érdekes lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. felziusz
2010.06.17. 17:05
0:16 nál meg Dr octavius Octopus.

Fogadni merek hogy legó kockákatkel magyd gyűjteni pénz helyett.

Baró lábak... lecuppantod a másik játékosról és felcsatolod magadnak. Szép lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Marci D
2010.06.21. 22:45
Nem tudom. Kiskoromban nagyon szerettem legózni. Szerintem még most is eljátszanék vele. De hogy virtuálisan csináljam az nem jönne be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!