iPon Hírek

Októberben jön az Elex a Gothic fejlesztőitől

Dátum | 2017. 06. 01.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Bár sokak szemében a CD Projekt RED és a BioWare alkotásai túlszárnyalják őket a történet és a karakterek terén, a Piranha Bytes szerepjátékainak mégis megvan a maguk vonzereje. A Gothic- és Risen sorozatok után érkező új RPG, az Elex a fantasy és a science fiction elegy, posztapokaliptikus környezettel, ráadásul fontos elemét képezik majd a jetpackek is, nemrég pedig megismerhettük a sztori alapjait (üstökösbecsapódás, három frakció, mágia, tudomány és drogos mutánsok).
A játékról egyébként meglehetősen sok videó kering az interneten, tehát mindenki eldöntheti magának, mennyire hasonlít a Piranha Bytes eddigi munkáira. A megjelenési dátummal mindenesetre némileg biztosra mentek, elkerülve a novemberi szokásos dömpinget, hiszen az Elex október 17-től lesz majd elérhető. A bejelentéshez kiadott felvételben a kopasz főhős vonul át különféle harci jelenetek és a háborútól lepusztult környezetek képei között, némi rockzene kíséretében.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. JohnnyAwes...
2017.06.01. 22:21
Hm, és megint ez a (számomra) kellemetlen(nek tűnő) karakter mozgás/animáció. Úgy tűnik ez a Piranha B. védjegye.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. katt777
2017.06.02. 11:59
Emlékszem, a Gothic 3-at az agresszív malacoknál dobtam ki, a nyúlós (késve történő) mozgás már csak hab volt a tortán. Ha pedig a Bioware ezt még túlszárnyalja, garantáltan ipari hulladék lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Terror katt7...
2017.06.02. 12:17
Pedig a Gothic 3 egy nagyon jó játék, bárcsak az utána jövő játékaik is ilyen jók lettek volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. JohnnyAwes... katt7...
2017.06.02. 22:11
Nem lesz hulladék, csak a szokásos P.B színvonal. Pár ember szívét megmelengeti a kezdetleges játékmechanika, az egyszerű, néhol fárasztó karakterek, őskori, újrafelhasznált játékelemek és a némethmor, persze más emberek pont ezek miatt fogják máglyára vetni a pc-iket Biztosra veszem hogy nem lesz népszerű, de utálat tárgya sem lesz, amolyan ~45-55% metakritikára számíthat. Szóval messze lesz az a hulladéktól. (Bár az Elex kapott egy elég nagy reklámkampányt (persze nem egy világméretűt, de ez a P.B-től szokatlan akkor is) és már sokan felszálltak a Hype train-re, szóval biztos nem egy ember fogja keserű szájzzel fogadni majd a játékot, ha leszállnak arról a bizonyos vonatról).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. katt777 Terro...
2017.06.02. 22:35
De hát egyfolytában röhögtem az eszembe jutó agresszív kismalacos vicceken, így nem lehet játszani! Meg eleve hogy kerül bele ilyen baromság?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!