iPon Hírek

Októberben lesz a BlizzCon 2010

Dátum | 2010. 03. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Blizzard ötödszörre megrendezésre kerülő, rengeteg rajongót vonzó összeröffenése október 22 és 23 között lesz a megszokott helyen, Anaheimben. A Warcraft, a Diablo és a StarCraft alkotói úgy fest tehát még megelégszenek a kiállító helyiség méretével.

Kétséget kizáróan idén is pillanatok alatt elkel majd a rendezvényre az összes jegy, kíváncsian várjuk, hogy 2010-ben mi kerül majd a belépőhöz járó ajándéktasakba (tavaly a felfújható Frostmourne ütött), milyen őrült jelmezeket rángatnak magukra a rajongók és hogyan táncolnak, de a legjobban a bejelentéseket és új infókat várjuk. Az idei rendezvény középpontjában a World of Warcraft: Cataclysm és a StarCraft: Wings of Liberty lesz, de mértékkel adagolnak majd nekünk egy kis Diablo III-at is (az legjobb esetben is csak 2011-ben jön).

Aki úgy érzi, hogy azért, hogy az elsők között kipróbálja a fent említettekből az addig még meg nem jelenő játékokat és részt vegyen a buliban érdemes repülőre szállni (és ezt meg is engedheti magának), az jó lesz, ha odafigyel a jegyvásárlásra, egyelőre még nem kaphatóak a belépők.

Nem rég mutatták be a női Witchdoktort, további infókért irány a hivatalos honlap!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Fix
2010.03.26. 21:45
Persze ami érdekel az lesz legkésőbb. Wazze;/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. csigabigaf
2010.03.28. 23:09
Egy rendezvény ami pont ugyan arról fog szólni mint tavaly?
Igazán kihagyhatatlan.

Gondolom megint megengedik hogy 40 dollárért nézhesd a streamjüket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!