iPon Hírek

Olcsó Blu-ray lejátszó a Memorex-től

Dátum | 2008. 09. 21.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Blu-ray formátum már egy jó ideje egyeduralkodónak mondható a HD formátumok piacán, ám ennek ellenére még mindig csak nagyon lassan terjeszkedik, és a gyártók sem siettetik a folyamatot a drága lejátszóikkal. A Memorex mérnökei felismerték a problémát és elkészítették legújabb asztali Blu-ray lejátszójukat, amely alacsony árával valószínűleg hódítani fog a piacon, ahogy megjelenik.


A Memorex újdonsága MVBD-2510-es típusjelzéssel kerül a boltok polcaira, az egység a 300 dollár alatti Blu-ray lejátszók piaci szegmensében próbál majd szerencsét. Az új lejátszó ajánlott végfelhasználói ára 269 dollár lesz, ami igen kedvezőnek mondható. A termék 5.1-es analóg hangkimenetekkel, Blu-ray 1.1-es, Dolby TrueHD és Dolby Digital Plus támogatással, valamint nagyfelbontású DTS-HD és Master Audio bitstream kimenettel egyaránt bír.

A kedvező árért cserébe nélkülöznünk kell a 7.1-es analóg hangkimenetet, a Blu-ray 2.0-s támogatást, valamint a belső DTS-MA dekódert, de a korábban felsorolt tulajdonságok még így is jók, ha figyelembe vesszük a készülék 300 dollár alatti árát.

A Memorex terméke ideális karácsonyi ajándék lehet, ugyanis a készülék várhatóan november folyamán jelenik meg az üzletek polcain. Reméljük, idehaza is kapható lesz, persze hasonlóan kedvező áron.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. hpeter105
2009.04.20. 20:17
hát sztem PC és esetleg már 20 30ért kapható bluray lejátszó bele ha az mkv nem elég...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!